Dado Polumenta sa suzama u očima o novom albumu, ćerki Alei, pa sestri koja više ne čuje: Za ovo mi je trebalo 10 godina! (FOTO/VIDEO)

06.11.2023

18:55

0

Punu podršku ove večeri pružila mu je supruga Ivona sa neslednicama, kao i otac Mule

Dado Polumenta sa suzama u očima o novom albumu, ćerki Alei, pa sestri koja više ne čuje: Za ovo mi je trebalo 10 godina! (FOTO/VIDEO)
Dado Polumenta sa suprugom, ćerkom i ocem - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dado Polumenta konačno je proslavio izbacivanje novog albuma „Alea", koji nosi ime njegove ćerke. Devojčica je nedavno, za rođendan, kada je ovaj projekat po planu trebalo da ugleda svetlost dana, morala na jedan hitan zahvat, pa sada pošto se oporavila svi zajedno mogu da se poraduju uspehu.

Pored nje, inače, od Polumente se nije odvajala ni supruga Ivona sa drugom naslednicom Aleom, kao i Dadov otac Mule. Pevač pred okupljenim medijima, među kjojima je bila i ekipa 24sedam, nije skivao svoje emocije spram svega. U jednom trenutku, umalo nije i zaplakao pred svima.

„Ovo je moj životni album!"

Dado Polumenta sa suprugom Ivonom, ćerkom Aleom i ocem Mulom, 24sedam/N. V.
 

- Prezadovoljan sam, ovo je moj životni album. Smatram da smo svi dali sto odsto sebe (za njega). Mislim, kako vreme bude prolazilo, da će to sve bolje i bolje biti prihvaćen kod ljudi - istakao je na početku Dado, pa dodao kako nikad dosad nije uživao u komentarima u kakvim uživa sada.

- Srce mi je puno. Deset godina sam pravio ovo, zadnjih osam godina sam u ljubavi, braku, harmoniji, tada čovek najlepše od sebe daje... Za sve ovo vreme promenio sam navike, život, grad, najbolja sam verzija sebe; generalno, sve što je bilo loše, ja sam menjao u dobro. Čoveku je sve dozvoljeno na tom nekom putu, tražio sam ne jednu, nego 10 stručnih pomoći! Za sve živo na čemu sam radio, uvek sam tražio najbolje predstavnike svega toga - objašnjavao je pevač, kog je sa scene i Sandra Afrika bila došla da podrži pored članova porodice, po objavljivanju albuma.

- Kao kolega i prijatelj je fenomenalan, ne pričam to samo zato što sam ovde, ali on je pre svega dobar prijatelj i znamo se dugo godina. Kad sam ja počinjala karijeru, on je tada pevao u Šapcu i tada smo se prvi put upoznali u diskoteci, pre dvadeset godina. Kada je Mikiša hteo da se bavim muzikom, Dado je prvi čuo kako ja pevam i tada je njegov klavijaturista, Filip, svirao. Mogu samo pozitivno da kažem o njemu - prokomentarisala je pred sedmom silom Sandra.

„Tata, imaš nove fanove!"

Naslednica Alea i te kako je svesna svega što se dešava. Pesma koja isto nosi njeno ime, čini se, veoma joj se dopada, ali i njenim drugarima iz škole.

- Alea se oporavila. Kada joj je učiteljica pustila pesmu „Alea" i kada se vratila iz škole, kaže mi: „Tata, dobio si danas novih 30 fanova, mojih drugara" (smeh) - otkrio je on, koji je teško podeo devojčicinu dramu na polju zdravlja.

- Život m i se okrenuo u trenutku, srce mi se podelilo na dva dela - priznao je on.

Sa druge strane, na pitanje da li se sa suprugom konsultuje oko pesama, odgovorio je:

Dado Polumenta sa ženom i ćerkama, 24sedam/N. V.
 

- Da, supruga mi je najveće ogledalo za sve u životu. Ne samo oko pesama, nego generalno. Celokupni život, sve radimo u dogovoru, smatram da je to poenta zajedničkog života.

Polumenti su suze posebno zasijale u oku pošto se na okupljanju povodom „Alee" dotakao sestre Dajane.

- Na žalost, ona ne čuje... Ona reaguje po sećanju nekom kad smo bili mali i kada je bila u dosta boljem stanju. Seća se mene kada bih je šminkao, ćešljao, moje energije se seća, to u njoj probudi neki adrenalin i to povezuje (s vremenom) kad je ona imala sedam, a ja 10, 11 godina... - govorio je setno Dado, a kako je još tekao s pevačem pogledajte u još jednom videu, koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike