Dado Polumenta otvorio dušu o sinu iz vanbračne zajednice, bolesnoj sestri i supruzi: Obrisala mi je svaku tugu iz života!

18.02.2023

10:43

0

Pevač otkrio i detalje odnosa sa Šakom Polumentom

Dado Polumenta otvorio dušu o sinu iz vanbračne zajednice, bolesnoj sestri i supruzi: Obrisala mi je svaku tugu iz života!
Ivona i Dado Polumenta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Dado Polumenta iza sebe ima turbulentan ljubavni život, a mnoge njegove izabranice poznate su javnosti. 

On je godinama skladnom braku sa suprugom Ivonom Polumenta sa kojom ima dve ćerkice, dok iz vanbračne zajednice ima sina Dorijana.

Ranije je imao problema sa bivšima, koji su često dospeli i u javnost, a sada je progovorio o porodici i novoj supruzi koja mu je najveća podrška i vetar u leđa u svemu što radi.

- Nije lako mene pratiti zaista. Za to je morala da se rodi baš ona. Dugo sam čekao, ali sam za sedam godina braka sa njom uspeo da obrišem svaku tugu iz života. I sve ono što mi se desilo pre nje uspela je da anulira - priča Dado.

Polumenta je dugo srljao i bio u kandžama poroka, a sada je dao savet onima koji ne veruju u srećan kraj.

- Naravno da imam savet. Najveća greška je odustati, najlepši poklon je oproštaj, najveća snaga je vera, a najlepša stvar je ljubav. Dok ne pronađete svoju drugu polovinu, kao da živite sa pola duše, pola srca. A kada je na pola, sreća ne može biti potpuna. Ljubav, ljubav, ljubav - priča pevač.

Osvrnuo se i na sina Dorijana i istakao koliko je ponosan na njega, jer mu je život ispunjen zdravim navikama i kvalitetima, uprkos tome što je dete razvedenih roditelja.

ATA Images/Antonio Ahel
Dado Polumenta

- Dorijan je u svetu fudbala, od sedme godine trenira i profesionalno se bavi time. Zaista sam ponosan na to što je okružen dobrim i pametnim ljudima, život mu je ispunjen zdravim navikama i ponosan sam što je, i pored toga što je dete razvedenih roditelja, izrastao u jednog pametnog, poštenog i skromnog momka. A on na mene, znam da jeste ponosan, baš zbog tih promena koje su mi se desile u životu, i što sam iz dana u dan sve bolja verzija sebe - kaže Polumenta.

Dado priznaje da mu je najbolji primer da se sve može njegova sestra koja se bori sa opakom bolešću.

- Ona mi je uvek bila najbolji primer da sve može, da ne postoji nemoguće. I da treba čovek da se bori kao lav u svakom segmentu svog života. Ona je moj heroj i najveći borac za život. Naravno da bez mojih roditelja i druge sestre ništa ne bi bilo isto, zahvaljujući njima ona je i dan danas sa nama i usreći - rekao je pevač.

Osvrnuo se i na odnos sa poznatim rođakom Šakom Polumentom, pa otkrio da su jedan za drugog uvek imali nesebično poštovanje i neizmernu ljubav.

ATA Images/Antonio Ahel
Dado Polumenta

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike