Kako žive Ivona i Dado Polumenta? „Bilo je dana kad ni kafu nije znala da skuva!"

23.03.2023

21:15

0

Pevač objašnjava kako je dom u Novom Sadu, koji deli sa suprugom, njegova oaza mira

Kako žive Ivona i Dado Polumenta? „Bilo je dana kad ni kafu nije znala da skuva!"
Ivona i Dado Polumenta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivona i Dado Polumenta već godinama uživaju u svom stanu u Novom Sadu, zajedno sa ćerkama Aleom i Alijom. Punoletni Dorijan se odselio, ali redovno posećuje svoje roditelje. Otvorivši svoja vrata za jednu medijsku ekipu, pevač je naglasio kako je ovo njegovo „gnezdo puno ljubavi", u kom danas njegova izabranica ume mnogo šta da prirpemi po savetima svoje, ali i njegove majke.

- Ovde se nalazi naš porodični dom i gnezdo puno ljubavi. Poslednjih sedam godina smo u Novom Sadu i ne bismo menjali ovaj grad ni za šta na svetu. Energetski nam najviše odgovara, pogotovo zbog ljudi koji su jako prijatni. Sve svoje stvaramo ovde - kazao je, pa dodao:

- Sve smo zajednički birali za ovaj stan. Supruga Ivona je bila zadužena za finije detalje, a ja sam bio tu za grubove radove, da iznesem i unesem sve što je trebalo u naš dom. Uglavnom se konsultujemo oko svega.

Tada, Ivona se nadovezala:

- Želeli smo da ubacimo popularne i tople boje u stan, jer smo pre toga imali crno- bele tonove - napominje Dadova supruga.

Dado Polumenta, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kada se poteglo pitanje vezano za njene kulinarske sposobnosti, Dado je opet bio iskren do srži.

„Ništa je nije zanimalo!"

- Volim kompletnu kuhinju svoje supruge. Kada je ušla u stan, Ivona nije znala ni kafu da skuva. Ništa je nije zanimalo. Međutim, majka joj je vrhunska domaćica koja je kao supermen. A i moja majka je specijalac za kuhinju. Pokupila je i od jedne i od druge sve što je najbolje. Kada sam ja u pitanju, napravim neke manje obroke, sendviče, ispržim jaja, skuvam viršle... Sve ono što je brzinski - objasnio je on.

- Imamo malu decu i trudim se da svakodnevno imamo skuvan ručak, to mi je jedna od najbitnijih stvari. Starija devojčica jede u vrtiću, ali kad god dođe, izgovori da najviše voli moju hranu. Posvećena sam porodici maksimalno i to je saasvim normalmna stvar. Volim da pravim gulaš, sarmu, meso, musake... Drago mi je što se Dado ne libi se kućnih poslova. Šta god treba da uradi, on mi pomogne. Opere sve po kući, spremi, završi sve obaveze. Ništa mu nije teško - ispričala je, pak, Ivona za medije.

Njegov život je, nastavlja pevač, danas mnogo drugačiji nego što je ranije bio.

 

 

- Trebali su mi pauza i odmor u karijeri, jer sam u prethodnih 20 godina radio bez pauze. Dešavalo mi se da radim i sedam dana u nedelji, menjam države, vremenske zone, klime... Jedino što vidim od nastupa je avion, autobus, binu i ljude. Kako su došla deca i porodični život, promenio sam se vremenom. Sve u svoje vreme. Da mi je to sve ranije došlo, ne bih se snašao tako. Pored svega toga, ja sam u životu sve prošao i video. Zasitio se. Čovek treba da teži nekoj ozbiljnosti, a ne da se ceo život ponaša kao neiživljeni klinac. Dugo sam patio za porodicom i za tim nekim periodom u kom sam danas. Kada se srodne duše nađu i sve klikne, tu nema više priče - izjavio je, između ostalog, Dado za „Super TV".

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike