Dado Polumenta otišao sa sestrama na more, emotivna objava će vas rasplakati: Najviše smo naučili od nje koja ne govori, ne čuje, ne hoda

08.07.2023

16:03

0

On je pokazao prvi put svoju veliku podršku

Dado Polumenta otišao sa sestrama na more, emotivna objava će vas rasplakati: Najviše smo naučili od nje koja ne govori, ne čuje, ne hoda
Dado Polumenta - Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević

Dado Polumenta je tek nedavno progovorio o sesti Dajani, za koju je rekao da je ona najbolji primer da se sve može i da ne postoji nemoguće.

Tako je sada podelio na svom nalogu na Instagramu fotografiju sa njom i sa drugom sestrom Dalilom, kako uživaju na moru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dado Polumenta

- Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu. Najviše smo naučili od nje, koja ne govori, koja ne čuje, ne hoda. Ovo su posebni trenuci za mene i za moje najmilije, kada možemo sa ovako malim stvarima da je učinimo najsrećnijom. Moje dve sestre, Dajana i Dalida - napisao je on u opisu objave.

Dado je, inače, nedavno otkrio šta se desilo njegovoj sestri, a suze nije mogao da zadrži.

- Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozga. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići. Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - ispričao je Dado u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike