Dado Polumenta o zdravstvenom stanju ćerke: Imala je hitan zahvat, u bolnici dočekala rođendan! (FOTO)

25.10.2023

09:35

0

Sve vreme provodi uz malu Aleu

Dado Polumenta o zdravstvenom stanju ćerke: Imala je hitan zahvat, u bolnici dočekala rođendan! (FOTO)
Dado Polumenta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Dado Polumenta odložio je sve poslovne obaveze pošto je njegova naslednica Alea morala na hitnu operaciju slepog creva. Novi album koji je trebalo da ugleda svetlost dana, a nosi njeno ime, takođe je „na pauzi" i, sudeći po objavama s Instagrama, on sve svoje vreme provodi s njom.

- Zbog Aleine hitne operacije slepog creva prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju... Hvala na razumevanju - poručio je on fanovima, ističući kako će o novim datumima sve blagovremeno obavestiti.   

Pevačevu izabranicu Ivonu, sa druge strane, dodatno je potreslo to što je devojčica u operacionoj sali dočekala svoj rođendan.

- Živote moj mili... Sedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kada sam te pre sedam godina donela na ovaj svet. Eto, šta je život... Ti si naša najhrabrija devojčica. Ti si naš pobednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si Škorpija, a Škorpije su opasne. Srećan rođendan snago moja, moja najveća ljubavi - piše na emotivnoj čestitki, koja vas čeka u galeriji koja sledi.

Po završetku drame, Dado je s velikim zadovoljstvom otkrio kako je sve prošlo kako treba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike