Dea Đurđević smršala 30 kilograma! Posle saobraćajke je samo ležala, a evo šta sada praktikuje

06.11.2023

13:09

0

Dea Đurđević smršala 30 kilograma! Posle saobraćajke je samo ležala, a evo šta sada praktikuje
Dea Đurđević - Copyright PVJ/ATAImages

Kada je 2019. godine diživela strašnu saobraćajku, te mesece provodila u krevetu, voditeljka Dea Đurđević se i ugojila, o čemu nije ni razmišljala. Tako je zbog saobraćajke nabacila puno kilograma, a zatim započela dijetu posle koje je izgubila čak 30 kilograma.

- Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim malu veličinu i zadovoljna sam - ispričala je voditeljka za "Hit.

Marija Mladjen/ATAImages
Dea Đurđević

 

Ona je nastavila da održava liniju, pa otkrila kako to uspeva.

- Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Ipak, ona nije gladovala na svoju ruku, već su joj nutricionisti preporučili pravilan način ishrane. 

- Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje - kazala je Đurđevićeva ranije i otkrila kako je izgledao njen režim ishrane.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mladen Mijatović i Dea Đurđević

- Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike