Brojni poznati na reviji Bate Spasojevića! Mira Škorić u društvu lepe ćerke privukla sve poglede (FOTO)

25.05.2023

22:07

0

Kolekcija "Infinity" inspirisala je poznate dame da se pojave u najboljim izdanjima

Brojni poznati na reviji Bate Spasojevića! Mira Škorić u društvu lepe ćerke privukla sve poglede (FOTO)
Revija Bate Spasojevića - Copyright Mateja Stanisavljević

Bata Spasojević večeras je napravio reviju za pamćenje za proleće/leto 2023, na koju su, kao i uvek, došle brojne poznate ličnosti.

Kolekcija "Infinity" inspirisala je i poznate dame da se u Palati umetnosti Madlena pojave u svojim najboljim izdanjima.

Među glumcima, pevačima pa sve do voditelja, crvenim tepihom prošetale su Ivana Dudić, Ivana Nikolić, Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom, Dušica Jakovljević sa ćerkom, Dea Đurđević, kao i Ivana Korab koja ni u poodmakloj trudnoći nije želela da propusti reviju. Ona se pojavila u narandžastoj haljini sa kapom, a kako je navikla na visoke potpetice, ni sada u drugom stanju ih nije izbegla dve nedelje pred porođaj.

Instagram
Mira Škorić u sredini sa ćerkom Milicom (desno)

Majka i ćerka koje su privukle najviše pažnje, definitno su Mira Škorić i Milica Jeremić. Pevačica je prošlog septembra udala ćerku, ali je poznato da ona ne voli da se pojavljuje u medijima, što je Mira više puta naglasila.

- Podržala bih je šta god da je odlučila kad je reč o karijeri, ali ona se opredelila za potpuno neki drugi život i kapa dole, jako sam srećna zbog toga. Voli medicinu i to je njen život! Da je krenula mojim stopama, znajući kakva je Milica, ne bih morala ništa da joj kažem, ne bi trebalo da je upozoravam na to kakav je ovo posao - rekla je pevačica o naslednici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike