Megan Markl došla na koncert pevačice koja ju je ismevala! Kejti Peri priredila nastup za pamćenje, a svi gledali u njenu koleginicu (FOTO)

06.11.2023

23:20

0

Vojvotkinja joj nije zamerila bliskost sa njenom suparnicom

Megan Markl došla na koncert pevačice koja ju je ismevala! Kejti Peri priredila nastup za pamćenje, a svi gledali u njenu koleginicu (FOTO)
Copyright Profimedia

Poznata pevačica Kejti Peri preksinoć je održala koncert za pamćenje u Las Vegasu. Na desetine plesača pridružilo se pevačici na bini, a kostimi, rekviziti i maske nikoga nisu ostavili ravnodušnim. 

Sve je bilo u znaku cirkona, šljokica i šarenila, što je pevačicin stil godinama. 

Puna dvorana podržavala je planetarno poznatu zvezdu, a posebnu pažnju privukli su njen suprug Orlando Blum i ćerka Dejzi Dav, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje na nekom javnom događaju.  

Još veću pažnju privukao je dolazak Selin Dion. Pevačica kanadskog porekla prošle nedelje je prisustvovala jednoj hokejaškoj utakmici u pratnji sinova, što je prvo njeno pojavljivanje nakon višemesečne medijske ilegale. 

Selin je u maju otkazala turneju zbog hroničnog sindroma ukočenosti (SPS), kada je fanove uplašila saopštenjem u kome je priznala da se ne oseća dobro. 

Ipak, dva pojavljivanja za nedelju dana vraćaju veru da će pevačica uspeti da se izbori sa ovim zdravstvenim problemima, a u prilog tome ide i njen odličan izgled. 

U VIP loži bili su i princ Hari i Megan Markl, a pri ulasku u dvoranu publika je počela da viče od oduševljenja, te su blicevi i telefoni bili usmereni ka njima. 

 

 

Njihovo prisustvo nije bilo očekivano, pošto se spekuliše da je Kejti više puta na indirektan način pružila podršku Kejt Midlton. Pre svega, kada su se Megan i Hari venčali, pevačica je objavila sliku mlade i napisala: "Odradila bih ja još jednu probu", misleći da je haljini bila potrebna dorada. 

Kejti je, potom, nastupala i na koncertu u čast krunisanja kralja Čarlsa III i kraljice Kamile. Međutim, Megan joj očigledno nije zamerila dobre odnose sa delom porodice sa kojima godinama ne razgovaraju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike