Kako Megan Markl u stvari „proziva" princa Harija? Fanovi joj ovo neće zaboraviti!

12.10.2023

00:09

0

Pola Njujorka, najpre, u sekundi je ovime podigla na noge

Kako Megan Markl u stvari „proziva" princa Harija? Fanovi joj ovo neće zaboraviti!
Copyright Megan Markl i princ Hari ,Profimedia

Megan Markl i princ Hari otišli su za Njujork prvi put od jurnjave ulicama ovog grada, koja se odvila proteklog maja. Tokom izvesnog događaja zbog kog su se i uputili u Veliku jabuku („Parents’ Summit: Mental wellness in a digital age"), a koji se bavio roditeljstvom te mentalnim zdravljem u digitalnom dobu, proslavljena glumica otvoreno je porazgovarala o strahovima koje ima vezanim za odrastanje njene dece u istom.

Tokom svog govora koji je na trenutke, reklo bi se, bio i prilično slobodan, otkrila je kako još „proziva" svog supruga osim Ejč (kako se na engleskom speluje prvo slovo njegovog imena) ili Haz.

Megan Markl, Profimedia
 

- Uloga majke mi je najvažnija... Pored toga što sam „ovome" žena - izjavila je Megan, prenose strani mediji, pa u sekundi mnoge i oduševila.

Simpatični nadimak naišao je na dobre reakcije javnosti, koja je tada „uvidela da par funkcioniše gotovo kao i svaki drugi", piše tamošnja štampa.

Nadimci su joj „jezik ljubavi"

Ovo Marklovoj nije prvi put da za svog izabranika ima „pun džep nadimaka". Prethodnog supruga, Trevora Engelsona, imala je običaj da zove „Treviti-Trev-Trev".

Megan Markl s bivšim suprugom, Profimedia
 

Ubrzo nakon što je Harija oslovila sa „ovaj (ovde)", u okviru „Archwell" iventa je nastavila:

- Moram priznati da mi je drago što su nam deca u tim godinama, da s ovim problemom ne moramo već sutra da se suočimo. Jer, plaši me to koliko se i kako stvari menjaju, šta je sve pred nama. Što kažu, kao roditeljima, dani su vam dugi, ali godine kratke. Ipak, one dobre promene su te koje mi ulivaju dosta nade i pozitivne enrgije, po ovom pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike