Selin Dion otkazala u potpunosti turneju zbog bolesti: Nije fer prema vama, teško mi je

26.05.2023

22:33

0

Pevačica je već pomerala datume nastupa, ali je svesna da neće uskoro moći da stane na scenu

Selin Dion otkazala u potpunosti turneju zbog bolesti: Nije fer prema vama, teško mi je
Selin Dion - Copyright Profimedia

Selin Dion se bori sa teškim neurološkim poremećajem, zbog čega je sada odlučila da u potpunosti otkaže svetsku turneju.

Naime, Selin je već pomerala datume nastupa, ali sada je morala da otkaže sve preostale koncerte za ovu i narednu godinu.

Profimedia
Selin Dion

- Sa ogromnim razočarenjem danas moramo da objavimo otkazivanje svetske turneje "Courage". Tako mi je žao što sam vas sve još jednom razočarala. Zaista naporno radim da povratim svoju snagu, ali turneje mogu biti veoma teške čak i kada se osećate 100% dobro  - piše u objavi Selin Dion na njenom nalogu na Instagramu.

- Nije fer prema vama da stalno odlažem nastupe, i iako mi to slama srce, najbolje je da sada sve otkažemo dok ne budem zaista spremna da se ponovo vratim na scenu. Želim da svi znate, ne odustajem... I jedva čekam da vas ponovo vidim!

Selin je takođe podelila sliku datuma nastupa koji su otkazani, uključujući koncerte u Francuskoj, Belgiji, Danskoj, Poljskoj i Velikoj Britaniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Podsetimo, Selin je u decembru progovorila o sindromu ukočene osobe (SPS), zbog kog joj se mišići često grče, a koji „napada" jednog pacijenta u milion. Oboleli vremenom počinju otežano da se kreću, gube i moć govora, a sindrom je najpoznatiji po tome što „pretvara one koji od njega pate u ljudske statue".

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike