"Majka me zove i vrišti": Račun za telefon Ace Lukasa ima pet nula

06.11.2023

12:03

0

Acina majka je bila šokirana ovom cifrom, a istina je bila još gora

"Majka me zove i vrišti": Račun za telefon Ace Lukasa ima pet nula
Aca Lukas - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Aca Lukas je prošle nedelje održao premijeru filma "Pokidan" nastalu na osnovu motiva njegove knjige "Ovo sam ja". Nakon projekcije filma, održao je solistički koncert u pratnji Folk House Benda. 

Iz prvih redova bodrila su ga njegova deca, ali i majka Vidosava Vuksanović. Aca je više puta isticao da je za majku veoma vezan, kao i da u njegovom životu ima posebno mesto. Ipak, poznato je da Lukas vodi raskalašan i skup život, te je i Vidosava ostala iznenađenja njegovim troškovima. 

ATAImages/ A.A.
 

- Moja majka je jednom dobila moj račun za telefon i počela je da vrišti. Bio sam prijavljen jedno vreme kod nje na adresu. Zove me majka i viče: "Došao ti je račun za telefon", ja joj kažem, "Pa dobro, došao je i šta", "Pa kako da platiš 70.000", ja se razmišljam, kako 70.000, ja plaćao 150, 200, 220, 250 hiljada. Znaš ono, roming, ja joj kažem da donese račun. Račun je bio 700.000. Ona je videla tu nulu, ali je uopšte nije registrovala. Uopšte nije htela da pomisli da je moguće da račun ima pet nula - ispričao je Lukas u emisiji Exskluziv night. 

Podsetimo, na Acinom koncertu pojavili su se njegov sin Lazar sa suprugom Anom, ćerka Viktorija u pratnji sestre Sofije Šašić, dok drugo dvoje dece, Miljana i Andrej, nisu došli. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike