Od četvoro Lukasove dece samo dvoje se pojavilo na premijeri filma "Pokidan": Sin Lazar došao u društvu atraktivne supruge (FOTO)

03.11.2023

20:55

0

Ne vole da se eksponiraju

Od četvoro Lukasove dece samo dvoje se pojavilo na premijeri filma "Pokidan": Sin Lazar došao u društvu atraktivne supruge (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Aca Lukas danas slavi 55. rođendan, a ovaj dan obeležiće mu premijera filma "Pokidan", kao i tradicionalni koncert u Štark Areni. 

Tim povodom u Arenu su stigle Viktorija Vuksanović, odnosno Acina ćerka iz braka sa trećom suprugom Sonjom. Ona je došla u pratnji starije sestre Sofije, koju je Sonja dobila sa pevačem Željkom Šašićem. 

Osim njih, stigao je i Acin sin iz prvog braka, Lazar u pratnji supruge Ane. 

Međutim, ni traga ni glasa od Acine ćerke Miljane, kao ni sina Andreja. 

Naime, njegova najstarija ćerka Miljana već godinama radi kao šminkerka na nekoliko televizija, a nedavno se ostvarila i u ulozi majke. Međutim, ona izbegava eksponiranje, te ne čudi što nije došla na ovaj događaj. 

S druge strane, Acin sin iz vanbračne veze sa izvesnom Natašom, Andrej, davao je nade da će krenuti očevim stopama. Ali, ni njega već dugo ne viđamo na malim ekranima, te nije poznato zašto se večeras nije pojavio. 

Podsetimo, ovaj film, rađen je i po knjizi "To sam ja", objavljenoj 2021. godine, a koju je pisao Vanja Bulić.

Bilo je reči o tome da će se u filmu pojaviti i priča o braku sa njegovom trećom ženom Sonjom, ali se od toga odustalo. 

- Nisam pogledala trejler. Ništa nisam ispratila oko svega toga što se dešava, ja i televiziju slabo gledam. Ali, svakako mu želim svu sreću i uspeh koji sledi uz takav film. Ne mogu da vam kažem šta će i kako biti, morala bih prvo da pogledam film, pa onda - rekla je Sonja nedavno za 24sedam i tom prilom ostala misteriozna nakon pitanja da li će se večeras pojaviti na premijeri.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike