Niko je nikad nije video! Ovo je Lukasova majka: Liči na nju, ali karakter definitivno nema na "kevu" (FOTO)

20.04.2022

06:45

1

Folker uvek s poštovanjem govori o svojoj mami, a pronašli smo fotografiju gde je Vidosava Vuksanović u zagrljaju svojih unuka

Niko je nikad nije video! Ovo je Lukasova majka: Liči na nju, ali karakter definitivno nema na "kevu" (FOTO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas u poslednje vreme imao je mnogo aktivnosti u javnosti, a njegova porodica pomno je pratila sva dešavanja.

Nakon predstvaljanja na "Pesmi za Evroviziju 22" i venčanja njegovog sina Lazara, članovi njegove porodice pojavili su se i na velikom koncertu u "Štark" areni koji je nedavno organizovao. Sinovi Lazar i Andrej prisustvovali su sa suprugama spektaklu, kao i ćerka Viktorija, a neočekivano je prvi put najavio i prisustvo svoje majke Vidosave.

Međutim, iako je ponosno obavestio publiku da mu je "keva" došla na koncert, njegova majka i ovaj put prošla je neopaženo, te niko ne zna kako izgleda žena koja je rodila i odgajala danas najveću balkansku zvezdu.

Jedini put kada su fotoreporteri uspeli da je fotografišu, bilo je 2018. godine kada je Lukas slavio rođenje unuke Minje u jednom prestoničkom restoranu. Međutim, nikome, sve do sada, nije pozato da li Aca liči na majku i kako izgleda.

Starija gospođa, plave kratke kose, s naočarima za vid pozirala je pre četiri godine sa unukom Androjem i apsolutno se može reći da popularni folker ima iste crte lica kao i njegova majka Vidosava, što možete pogledati u galeriji ispod.

Folker je u nekoliko navrata govorio o majci s poštovanjem, otkrio kakav odnos ima s njom, pa čak i na duhovit način ispričao kakav ona odnos ima prema novcu i brizi o sinu.

I dok joj sin zarađuje hiljade evra, vozi besan automobil, kupuje stanove, putuje i plaća ogromu alimentaciju, njegova "keva" je po svemu sudeći skromna žena, koju Lukas gotovo prisiljava da joj uskoči finansijski.

- Moja majka je van dimenzije moje zarade i to je dobro. Ona ima dobru penziju, koju je nasledila od oca, jer je njena trgovačka bila manja. Ona vozi bicikl na Adi i druži se sa svojim penzionerima. Ništa ne traži, štedljiva je i živi skromno. Kad primetim da joj nešto treba, uskočim i gledam da joj pomognem koliko god mogu.

ATAImages / Milan Maričić
Aca Lukas

Majka mi ništa ne traži, ali kad krene na more, gurnem joj novac iako neće. Ubedim je na silu da ide avionom u poslednji čas jer sam pozvao svoju agenciju i kupio joj kartu iako je ona htela da ide autobusom. Promenim joj prozore, kupim klimu… Obično moram da je smuljam da bi ona prihvatila da joj olakšam život - ispričao je jednom prilikom evač za medije, a zatim dočarao šta očekuje i od svoje dece kada dođe u godine svoje mame.

ATAImages / Milan Maričić
Aca Lukas

- Daj Bože da mene deca za jedno deset godina gledaju kao njihovo dete, onako kako ja danas doživljavam majku. Biću srećan ako moji klinci budu prema meni onakvi kakav sam ja prema majci. Ne može čovek sa 40 godina da iznad sebe ima majku ili oca, koji će da mu soli pamet i savetuje ga, nego treba taj čovek da pita roditelja: "Ej, kevo, je l’ ti treba nešto, je l’ fali nešto. Je l’ treba da te povezem negde? Da te odvedem kod lekara?" - smatra Lukas, pa kao neko ko je imao više brakova, rekao šta sigurno ne bi radio.

- Neću valjda ja sa 50 da zovem kevu od 70 da joj se jadam o ljubavi i da mi ona razrešava situaciju. To je van pameti. A realnost je takva da su tebi do određenog trenutka roditelji tebi roditelji, posle toga ti postaješ njima roditelj. Ne možeš celog života biti nadmena glava nad svojom decom, to je čista glupost - istakao je folker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike