Vanbračni sin Marinka Rokvića stigao u Beograd kod braće: Nikola i Marko ga izveli u provod, a upoznali su i snaju (FOTO)

19.05.2023

23:30

0

Marinkova udovica Slavica je imala emotivnu reakciju

Vanbračni sin Marinka Rokvića stigao u Beograd kod braće: Nikola i Marko ga izveli u provod, a upoznali su i snaju (FOTO)
Dario, Nikola i Marko Rokvić - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Marinko Rokvić bio je cenjeni pevač, a iza sebe je pored vanvremenskih hitova ostavio divnu porodicu, suprugu Slavicu Rokvić i trojicu sinova, Nikolu, Marka i Daria.

Uz suprugu Slavicu je proveo poslednjih 40 godina, sa njom je dobio dva sina, a nikad nije skrivao da ima i sina Daria Rokvića, koji je rođen 1980. godine u Sarajevu.

Marinko je sina priznao, a Dario nosi njegovo prezime, iako se pevač sa njegovom majkom Milom nikada nije oženio.

Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija
Dario i Nikola Rokvić

- Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio - ispričao je jednom prilikom Dario za Hello, koji se davnih dana sa majkom odselio u Kanadu.

Dario sa braćom po ocu, Markom i Nikolom, ima blizak odnos, iako nisu odrasli zajedno. Sada ih je ponovo posetio u Beogradu, čime se Nikola Rokvić pohvalio na svom Instagramu zajedničkom fotografijom iz jednog restorana.

Printscreen Instagram/ Nikolarokvic
Nikola, Marko i Dario Rokvić

- Za to što smo ovakav trojac možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup. Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio - rekao je Dario.

Dario se u Kanadi oženio lepom Portugalkom Nadiom, sa kojom ima dva sina. Ovih dana zajedno borave u Beogradu kod familije.

Ispod fotografije na Instagramu koju je objavio Nikola, njegova i Markova mama Slavica Rokvić stavila je četiri srca, čime je pokazala ponos zbog njihove složnosti.

Printscreen Instagram/ Nikolarokvic
Slavica Rokvić komentarisala Nikolinu objavu

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike