"Javio mi se Marinko Rokvić posle smrti!" Poznati doktor mislio da je poludeo, izneo jezive tvrdnje! Evo kome se obratio

26.10.2023

16:08

0

Razgovarao je sa vladikom

"Javio mi se Marinko Rokvić posle smrti!" Poznati doktor mislio da je poludeo, izneo jezive tvrdnje! Evo kome se obratio
Marinko Rokvić - Copyright ATAImages/ A.A.

Gastroenterolog Vojislav Perišić, govorio je o psihoterapiji, zbog koje mu se pojavilo priviđenje da je video pokojnog pevača Marinka Rokvića.

- Psihoterapeuti se ne skidaju sa televizije. Moja prva žena je bila psihoterapeut. Ja nisam imao nikada problema, ali sam imao veoma neobična priviđenja - rekao je Perišić, a onda je potpuno šokirao.

- Meni se javio Marinko Rokvić posle smrti. Ja bistar, Marinko se pojavljuje na vratima. Prvo sam mislio da sam poludeo. Pitao sam: "Marinko, jeste vi?" "Ja sam profesore", odgovorio je. "Profesore, šta da vam otpevam?", pitao je. Znate koju pesmu mi je otpevao. Tebe nema! Kad je otpevao kaže: "Doviđenja profesore". Ako sam vas lagao da Bog da propao u crnu zemlju - izjavio je Perišić.

Printscreen/Kurir TV
Vojislav Perišić

 

Zbog ovog problema, Perišić je razgovarao i sa vladikom.

- Šta se dešava posle toga. Već dvadeset godina uvek mi se javi tog ponedeljka koji je bio na taj datum oko pola 1 noću i pita: "Kako ste profesore?" Prvo sam mislio da sam poludeo. Otišao sam kod jednog poznatog vladike i ispričao mu sve. On me je rekao: "Ona vam se javlja i podseća vas na vaše druženje u taj sudnji čas." Šta pričate, preosvećeni?" "Da, da to što si čuo!" - ispričao je doktor.

Printscreen/Kurir TV
Vojislav Perišić

 

"Nakon razgovora je nasmejana sklopila oči"

Gastroenterolog je ispričao kako mu se slično desilo sa jednom pacijentkinjom koja je bila na samrti, a on je bio kraj nje.

 - To je bila najlepša žena koju sam u životu video. Umirala je 1992. godine. Kad sam došao kod nje, bila je unezverena. Rekao sam svima da izađu iz prostorije. Uzeo sam je za ruku i rekao hajde mi da razgovaramo. Bilo je oko pola 12 noću. Razgovarali smo ceo sat. Ona je nasmejana sklopila oči - ispričao je Perišić u emisiji "Puls Srbije".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike