Jelena Karleuša pokazala garderober u novoj kući: Veličine je stana, ima dva kupatila i skrivenu prostoriju za uživanje! (FOTO/VIDEO)

04.07.2022

14:32

2

Pevačica se potrudila da prilagodi sve da odgovara njenim potrebama

Jelena Karleuša pokazala garderober u novoj kući: Veličine je stana, ima dva kupatila i skrivenu prostoriju za uživanje! (FOTO/VIDEO)
jelena karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša se preselila u novu vilu pre izvesnog vremena, a tek sada je pokazala svojim pratiocima ono što su čekali da vide - njen garderober. Očekivano, niko nije ostao razočaran, a iako nije potpuno gotovo, već sada se može videti da izgleda svetski.

Jelena je objasnila na svojim storijima na društvenoj mreži Instagram da još uvek radi na sređivanju, te ispričala da u garderoberu, koji je veličine stana, ima čak dva kupatila, ali i saunu u kojoj će se opuštati!

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Kao što ste primetili, evo i da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem mojih stvari u novi garderober u novoj kući. Tek sam počela, ovde će se puniti sigurno jedno šest, sedam dana - rekla je Jelena, pa dodala:

- Garderober je veliki, ima super ogledala, super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište, a što je najinteresantnije, ima i saunu, tu ću se relaksirati - zaključila je pevačica.

Kako je i rekla, ona u garderoberu ima dosta ogledala, a jedno veliko je namenjeno za njen sto gde joj stoji šminka. Sa strane se može videti da je već dosta garderobe prenela i okačila, a posebno mesto će imati njeni kostimi koje nosi na nastupima.

Jelena je, naravno, veliki fan cipela i torbi, pa će i ovi komadi imati posebno mesto u njenom novom garderoberu, a na podu se nalazi beli, mekani tepih.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena i njen suprug Duško Tošić su ovo zdanje pazarili 2018. godine, a nekada je pripadalo Draganu Stojkoviću Piksiju. Vila se, inače, nalazi na Dedinju, u blizini nekadašnjeg doma porodice Tošić - Karleuša. Kako se navodilo u domaćim medijima, za ovu vilu su izdvojili čak 2.5 miliona evra.

Kako izgleda Jelenin garderober pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike