Sonja Vuksanović prvi put o Lukasovom filmu: Želim mu svu sreću, ali videćemo da li ću se pojaviti!

02.11.2023

08:30

0

Ona je u izjavi za 24sedam pomenula i ćerku Sofiju, koja je bila upućena u ceo projekat

Sonja Vuksanović prvi put o Lukasovom filmu: Želim mu svu sreću, ali videćemo da li ću se pojaviti!
Aca Lukas i Sonja Vuksanović - Copyright ATAImages/A.H.

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa, već duže vreme se nije oglašavala u medijima otkako su se razveli, a pogotovo ne o filmu koji je snimljen po motivima folkerovog života.

Iako, kako je nedavno otkriveno, nećemo imati prilike da vidimo Sonjin i Acin odnos na filmu, jer je odlučeno da njegove bivše žene neće biti zastupljene, ona za 24sedam priznaje da svom bivšem suprugu želi veliki uspeh.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sonja Vuksanović

- Nisam pogledala trejler. Ništa nisam ispratila oko svega toga što se dešava, ja i televiziju slabo gledam. Ali, svakako mu želim svu sreću i uspeh koji sledi uz takav film. Ne mogu da vam kažem šta će i kako biti, morala bih prvo da pogledam film, pa onda - rekla je Sonja kroz smeh za 24sedam, a na pitanje da li će otići na premijeru, ostala je misteriozna: 

- Videćemo (smeh).

Poznato je da je Sonjina ćerka Sofija, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem, u odličnim odnosima sa Lukasom. Folkerova bivša nam je rekla da se to nije promenilo, te da je Sofija bila uključena u detalje projekta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sofija Šašić i Sonja Vuksanović

- Sofija ima prijatelje glumce koji učestvuju u filmu i sa Acom je u kontaktu kao i uvek, pa i sad, tako da je upućena u sve, naravno - zaključila je Sonja.

Inače, Lukas je u svojoj knjizi "Ovo sam ja", pre dve godine, opisao između ostalog i brak upravo sa ženom s kojom je kasnije dobio i ćerku Viktoriju, a Sonja se o tome nije oglašavala.

- … Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu…- naveo je pevač.

Podsetimo, film "Pokidan" biće premijerno prikazan 3. novembra u beogradskoj "Areni". Glavnu ulogu tumači Mladen Sovilj, koji igra lik Peđe Kovača, a koji je zasnovan na životu Ace Lukasa.

ATAImages/A.H.
Aca Lukas

Pored njega, u filmu će se pojaviti i Mima Karadžić, Mina Nikolić, Igor Đorđević i drugi, a kako je najavljeno, već je snimljen materijal za drugi deo, a planira se i treći.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike