Glumačka ekipa filma "Pokidan": Mladen Sovilj ima tremu! Evo šta kažu o saradnji sa Acom Lukasom

03.11.2023

19:03

0

Kasnije će koncert početi u 21 čas

Glumačka ekipa filma "Pokidan": Mladen Sovilj ima tremu! Evo šta kažu o saradnji sa Acom Lukasom
Copyright ATAImages/ A.A.

Film po motivima života Ace Lukasa, premijerno će biti prikazan večeras od 19 časova u Štark Areni. Ekipa filma, zajedno sa pevačem, pojavila se na crvenom tepihu.

Oni su ispozirali fotoreporterima, a potom se obratili medijima. Glumac Mladen Sovilj, koji igra glavnu ulogu u ovom ostvarenju neodoljivo podseća na pravog Lukasa.

- Imam malo tremu, mnogo je novinara. Dobro se osećam i jedva čekam da vidim kako će ljudi da reaguju na film. Nisam siguran da li će ovo biti moja životna uloga, imam još mnoga pred sobom, želim još izazovnih uloga. Mogu da kažem da mi je najveća i najznačajnija do sada, što mi je i više nego dovoljno - kaže Mladen za 24sedam. 

Scenaristkinja Suzana Purković dočarala je kakav je Sovilj bio na setovima. 

- Mogu reći da je bilo iscrpno. Čak i kada ekipa izgubi snagu, Mladen je uspevao da nas podigne i da nas vrati. Svi članovi ekipe su sazreli na ovom projektu. 

Potom su otkrili da im se Lukas nije mnogo mešao u posao. 

- Aca je bio jednom samo, par dana pred kraj snimanja. Svratio je da nas obiđe, da ne bude nije svratio. Bio je ozbiljna podrška svojim odsustvom. Aca je već svojim pristupom životu i načinom života nama već dovoljno dao. Proveo sam neko vreme sa njim, čisto da imam osećaj šta je tu meni važno da spojim u Peđi Kovaču i Aci Lukasu - dodao je Sovilj.

Šta su još rekli o ovom projektu pogledajte u videu koji sledi: 

Nakon projekcije filma, kao i svake godine na ovaj dan, održaće se koncert Ace Lukasa.

Ovaj film, rađen je i po knjizi "To sam ja", objavljenoj 2021. godine, a koju je pisao Vanja Bulić.

Podsetimo, bilo je reči o tome da će se u filmu pojaviti i priča o braku sa njegovom trećom ženom Sonjom, ali se od toga odustalo. 

- Nisam pogledala trejler. Ništa nisam ispratila oko svega toga što se dešava, ja i televiziju slabo gledam. Ali, svakako mu želim svu sreću i uspeh koji sledi uz takav film. Ne mogu da vam kažem šta će i kako biti, morala bih prvo da pogledam film, pa onda - rekla je Sonja nedavno za 24sedam i tom prilom ostala misteriozna nakon pitanja da li će se večeras pojaviti na premijeri. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike