"Naplaćivaće se karte za moju sahranu!" Lukas uskoro ima premijeru filma, a sad šokirao izjavom o svom životu (FOTO)

01.11.2023

15:15

0

Pevač je otkrio i da će biti prikazana još dva dela filma po motivima iz njegovog života

"Naplaćivaće se karte za moju sahranu!" Lukas uskoro ima premijeru filma, a sad šokirao izjavom o svom životu (FOTO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/ A.H.

Aca Lukas održaće 3. novembra u Štark areni veliku premijeru svog filma "Pokidan", a zatim i koncert, te je danas sa svojim saradnicima otkrio detalje pred spektakularan događaj.

Na konferenciji za medije otkrili su da je već snimljen materijal za drugi deo filma, te da će biti i trećeg. Lukas se osvrnuo i na to što neće pevati više puta u Areni, te se našalio kako je sa svojim saradnicima već isplanirao i kako će izgledati njegova sahrana.

- Nisam se mnogo mešao Mladenu u priču, ovo je rađeno po motivima mog života, ne biografski. Specifično je to što sam živ, glupo bi bilo da sam umro, pa da se snima film. Naravno da sam srećan što film govori o meni, a da sam ja i dalje tu - rekao je Lukas, pa se osvrnuo na trend nekoliko koncerata u Areni koje rade njegove kolege, ali i otkrio plan za svoju sahranu:

- Pitali su me da li je trend da se sada radi više Arena, a ja sam to već radio, čak sam i stan kupio da bih bio blizu posla. A šalili smo se da, kad mi dođe sudnji dan, pa bude ta sahrana, da prodaju karte ovi moji, pa da se to rasproda i sutra da osvane bilbord "Lukas će ponovo da umre". To bi bilo inovativno, izlizano je da bude još 16 "Arena".

Na konferenciji je govorio i Mladen Sovilj, koji tumači lik Peđe Kovača, koji je nastao po uzoru na Lukasa.

- Poslednjih godinu dana koliko smo u stvaranju ovog projekta je prošlo u maglovenju. A opet, nekad mi se čini da smo prekjuče počeli. Najvažnije mi je da smo mi u stvaranje ove priče ušli sa dovoljno poverenja od strane Saše i Ace - rekao je Sovilj i dodao:

ATAImages/ A.H.
Mladen Sovilj

- Hteli smo da na autentičan način ispričamo uzbudljiv život našeg druga Ace. Svi ćemo se, Aco, složiti da je tvoj život nepredvidiv. Dobili smo film koji nas je čak i u montaži iznenađivao. Veličanstveno iskustvo za mene.

Dinamičan život i karijeru folkera moći ćemo da vidimo i uz druge popularne glumce, poput Mime Karadžića, Mine Nikolić i drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike