„Tri braka sam imao, ali..." Lukas otkrio zašto neće da snima film o svojim ženama! (VIDEO)

01.11.2023

16:30

0

Pred pevačem je, trenutno, velika premijera ostvarenja „Pokidan", kao i koncert u Štark areni

„Tri braka sam imao, ali..." Lukas otkrio zašto neće da snima film o svojim ženama! (VIDEO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/A.H.

Aca Lukas je na konferenciji povodom filma „Pokidan", te koncerta koji će odmah zatim održati u Štark areni istakao kako je već snimljen i materijal za drugi deo ovog ostvarenja, nastalom po motivima iz njegovog života.

Takođe, pevač je naglasio kako će danas-sutra biti i trećeg dela, ali je u razgovoru s okupljenim medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam bio izričit - da nijedan neće biti posvećen svim njegovim ženama.

Aca Lukas i Mladen Sovilj koji u filmu tumači glavnu ulogu, ATAImages/A. H.
 

- Neće. Rekli smo da se glavni junak i ne zove Aca Lukas. Tako da... Naravno da se neće zvati (tako) - kazao je onda, a pošto smo ga upitali da li bi uopšte voleo jedan takav da snimi, odgovorio je s osmehom:

- Ne. Što bih snimao to? Znači sve što je bilo burno, moramo da snimamo? (smeh) Ima u filmu, ja mislim, dovoljno događaja, a i ja sam imao tri braka. Tri žene... - izjavio je, između ostalog, Aca.

Mladen Sovilj, ATAImages/A. H.
 

Podsetimo, film „Pokidan" premijerno će biti prikazan na Lukasov rođendan 3. novembra, a odmah za projekcijom pevač će se latiti mikrofona i održati koncert u Štark areni. Na pitanje ima li kakvih još rođendanskih želja, odgovorio je odrično.  

„Takvih nemam odavno!"

- Odavno nemam rođendanskih želja. Otkad sam prestao da maštam da mi neko nešto kupi. Nek' smo svi živi i zdravi - kazao je on, a kako je još tekao razgovor s Acom pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike