„Kad brani drugaricu, kinesku Karleušu..." Lukas otkriva oko čega se sve posvađa sa JK!

03.11.2023

11:11

0

Kad shvate da se „nastavljaju zbog nebitnih ličnosti", sve ponovo postaje okej

„Kad brani drugaricu, kinesku Karleušu..." Lukas otkriva oko čega se sve posvađa sa JK!
Aca Lukas - Copyright ATAImages/M. P.

Između Jelene Karleuše i Ace Lukasa često leti perje što preko medija, tako i na društvenim mrežama. Govoreći o tome gde je tačno problem, pevač naglašava kako smatra da oboje, najpre, imaju po jednu manu.

- Mi imamo problem sami sa sobom, sa svojim jezikom koji je brži od pameti; ja imam sa tim što ne mogu da prećutim i onda se nađemo u takvoj situaciji - kazao je on, piše „Informer", a zatim se dotakao i toga koji su najčešći razlozi za njihovo „ratovanje".

- Posvađamo se preko novina, a onda se sretnemo i pričamo normalno, pa se opet posvađamo kada brani neku svoju drugaricu, kinesku Karleušu i onda opet shvatimo da se svađamo pre svega oko nebitnih ličnosti - nabrajao je Aca, a svi su posumnjali da misli na Milicu Pavlović.

Jelena Karleuša, 24sedam/Goran Sivački
 

Podsetimo, dvojac je nedavno u Novom Bečeju privukao ogromnu pažnju javnosti, pošto su se posle jednog turbulentnog perioda bili našli oči u oči.

Pozdravili su se, Karleuša je Lukasu poželela i sreću pred nastup, prenosila je štampa, pa je tada, posle svog šoua, samo nastavila svojim putem.

Jelena Karleuša i Aca Lukas, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike