Jelena Karleuša i Aca Lukas, oči u oči posle turbulentnog perioda: Hit detalji iz Novog Bečeja! (VIDEO)

28.08.2023

10:40

0

Pevači su jedan za drugim nastupali u okviru manifestacije „Gospojina 2023"

Jelena Karleuša i Aca Lukas, oči u oči posle turbulentnog perioda: Hit detalji iz Novog Bečeja! (VIDEO)
Jelena Karleuša i Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša održala je prethodne večeri prvi nastup po objavljivanju albuma „Alfa", pa i „Omega" - koji je svetlost dana ugledao svega sedmicu posle svog prethodnika. To se dogodilo u Novom Bečeju i u okviru manifestacija „Gospojina 2023", gde su brojni fanovi uglas sa pevačicom pevali novu „Karly b*tch", ali i druge njene numere.

Za njom, na scenu je izašao Aca Lukas, pa u svom stilu počastio publiku. Najupečatljiviji detalji njegovog „bloka" čekaju vas u snimku koji sledi.

Aca Lukas, ATAImages/Antonio Ahel
 

JK i Lukas su se, takođe, u Novom Bečeju našli i oči u oči - posle izuzetno turbulentnog perioda.

Dvojac je neretko i te kako znao da se „zakači", ali po svemu sudeći, među njima ipak nastavlja da vlada veliko poštovanje.

- Ljubim te, srećno - rekla je Jelena Aci, koji joj je bio prišao da se pozdravi kraj automobila u koji je ulazila, piše „Telegraf".

Ponosna na ćerku Niku

Karleuša, inače, nije skrivala koliko je ponosna na naslednicu Niku, koja je nedavno bila u fokusu zbog obračunavanja s hejterima, ali vrlo mudro - kao da nema samo 13 godina. Ona je hrabro stala uz svoju poznatu majku, koja tada samo što je bila objavila svoje albume, pa pojedincima i prilično „stala na žulj".

- Žao mi je što moja ćerka mora da se bavi odbranom mame, ali s druge strane, ona je svesna ko je njena mama, da je izuzetno istaknuta javna ličnost i da velika popularnost pored fanova privlači ljude koji istresaju svoje frustracije na mrežama. Iako je mlada, jako je svesna toga. Ona je lepo vaspitana, našla je način kako da nikog ne uvredi, a da svakog stavi na svoje mesto. Na mamu, na lep i kulturan način, kako priliči jednoj devojčici od 13 godina - objasnila je Jelena za pomenute medije, pa se dotakla svog dueta s Devitom, te toga koliko su joj deca uticala na tu odluku.

Pored njega i Milice, moje ćerke znaju još za Vojaža!

- Moja deca su generalno oduševljena sa Devitom, ali i mama ga voli. One najviše vole Milicu (Pavlović), sa njom su najviše i igrale na promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete. Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju, sem Milice i Divita... Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu - kazala je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike