Hit detalji sa imanja Olivera Mandića na Tari: Uopšte mi nije dosadno!

03.11.2023

09:50

0

Pevač je podigao četiri kuće od po 450 kvadrata nadomak jezera Zaovine

Hit detalji sa imanja Olivera Mandića na Tari: Uopšte mi nije dosadno!
Oliver Mandić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Oliver Mandić od svog je dede nasledio imanje koje se nalazi na Tari, nadomak jezera Zaovine. U jeku pandemije, upravo tamo bio je pronašao svoj mir. Svojevremeno, bila mu je ideja da na toj zemlji podigne centar za okupljanje muzičara. To se, međutim, nije dogodilo, ali četiri kuće od 450 kvadrata - jesu.

Uzimajući u obzir koliko je blizu jezera (nekoliko desetina metara), podigao je i pontonski most dugačak dvadesetak metara kako bi s njega komotno mogao da ulazi u čamac ili vodu, preneo je jednom „Story". Deo obale na njegovom imanju ograđen je bovama kako bi kupanje bilo sigurno, stoga on i njegovi posetioci uvek imaju neku razonodu.

„Tamo imam sve što mi treba!"

Oliver Mandić, ATAImages/Milan Maričić
 

- Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest, sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri, pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti - objasnio je onda on, prenose pomenuti mediji.

Potom, Mandić je dodao:

- Pre 25 godina, kada sam započeo obnovu imanja na dedovini, planirao sam da napravim centar u kome će se okupljati umetnici različitog profila; muzičari, glumci, baletski igrači, slikari... Tada sam imao 45 godina i bio sam u punoj snazi. Danas, kad sam sve završio, imam skoro 70 godina i nemam snage niti volje da se više bavim time - priznao je.

Oliver Mandić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike