Pre Fute, Marina Tucaković je volela našeg poznatog pevača: Bio je presladak i potpuno drugačiji

01.05.2021

12:11

0

Autor: M. Mitić

Marina kaže da se detalja veze ne seća jer je to bilo davno, dok on tvrdi da je autorka patila za njim nakon raskida

Pre Fute, Marina Tucaković je volela našeg poznatog pevača: Bio je presladak i potpuno drugačiji
ATAImages/ Antonio Ahel

Tekstopisac Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa važe za jedan od najboljih tandema kada je muzika na našim prostorima u pitanju, a i kada je u pitanju ljubav, budući da su u braku dugi niz godina.

Ipak, malo ko zna, da se je naša proslavljena autorka pre Fute zabavljala sa pevačem Oliverom Mandićem. Njih dvoje bili su u vezi sdamdesetih godina prošlog veka, i to četiri godine. Pevač je tada bio na početku karijere, a je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nežno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ – ispričao je Mandić pre nekoliko godina za medije, a potom dodao da su ipak posle turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima:

Oliver Mandić ATAImages/Ivica Veselinov

– Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

Iako tvrdi da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina kaže da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

– Bilo je to tako davno. Više se i ne sećam. Oliver je bio presladak mladić, uvek doteran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala – ispričala je Tucakovićeva svojevremeno. Jednom prilikom mediji su Marinu pitali i i kakav je Oliver bio ljubavnik.

– Neću da pričam o intimnim odnosima. Nemojte to da me pitate – bio je njen odgovor, međutim, ipak je zatim kratko dodala:

– Bio je dobar.

U periodu zabavljanja, Marina i Oliver imali su tek oko dvadeset godina.

Pročitajte još:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti