Oliver Mandić progovorio posle 20 godina za medije: Živim kako sam oduvek hteo!

26.01.2022

10:51

0

Povukao se iz javnosti, ali nije napustio muziku. Ipak, prioriteti su mu mimo pesme

Oliver Mandić progovorio posle 20 godina za medije: Živim kako sam oduvek hteo!
Copyright Oliver Mandić ATAImages/Ivica Veselinov

Legendarni pevač i kompozitor Oliver Mandić nakon blistave karijere koju je izgradio sa samo tri snimljena albuma, na kojima su skoro sve pesme bile hitovi, već duže vreme odsutan je sa javne scene.

Poslednja pesma koju je snimio bila je duetska sa Svetlanom Cecom Ražnatović „Vreme za ljubav ističe“, koja je nastala pre 15 godina, a krajem prošle godine pojavio se na modnoj reviji Bate Spasojevića, gde je sa svojom ćerkom Hanom, koja ima 11 godina, prošetao pistom.

Posle više od 20 godina koliko nije davao intervjue, sada je napravio izuzeta, priznajući da mu prija mir koji je pronašao u porodici, a objasnio je i zbog čega uživa u penzionerskim danima.

ATAImages/ M.M.
Oliver Mandić

- Imam 70 godina i odavno sam se povukao iz javnosti. Već 20 godina ne dajem izjave za medije - rekao je pevač na početku razgovora za "Alo" i nastavio:

- Uživam u penzionerskim danima, počeo sam da živim život onako kako sam oduvek hteo, pored moje dece i unuka. Volim svoju ćerku i ženu, kao i sve dobre ljude koji su oko mene.

Iako je odavno prestao da nastupa, Mandić kaže da od muzike nikada nije odustao. 

- Muzika je i dalje moja velika ljubav i uživam u dobrim i kvalitetnim notama. Često umem i da zasviram onako za moju dušu - rekao je na kraju razgovora tvorac nekih od najlepših pesama domaće muzike.

Poslednji put Mandića smo imali prilike da vidimo na sahrani Marine Tucaković, kada je došao na Novo groblje kako bi se poslednji put oprostio od svoje bliske saradnice i nekadašnje ljubavi.

ATA Images
Oliver Mandić na sahrani Marine Tucaković

Inače, pevač se pre dve godine sa suprugom i ćerkom preselio na Taru na ogromno imanje koje je nasledio od dede. Pevač je tamo izgradio četiri ogromne kuće, svaku po 400 kvadratnih metara, a građene su u tradicionalnom planinskom stilu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike