Goca Tržan rekla da ne sluša Karleušu, a sad otkrila u kakvim su odnosima: Ako kažem nešto što joj se ne dopada, ona će da oplete o meni

01.11.2023

22:10

0

Goca tvrdi da se ona na negativne komentare ne ljuti

Goca Tržan rekla da ne sluša Karleušu, a sad otkrila u kakvim su odnosima: Ako kažem nešto što joj se ne dopada, ona će da oplete o meni
Goca Tržan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan je u jednom od poslednjih gostovanja istakla da nije poslušala nove albume Jelene Karleuše, kao i da ne voli što novinari često postavljaju ovo pitanje njenim kolegama. 

Ona je, takođe, dodala da svima na estradi želi sve najbolje, pa i Karleuši, ali da to nije muzika koju privatno sluša.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Niste me pitali nikada ni za jedan album, zašto samo za njen?! Ima puno pevača koji nisu izbacili 10 godina nove pesme. Ima muzike koju ja ne slušam. Je l' ja nemam pravo na to? Vi to radite iz razloga što ako sada kažem nešto što se njoj neće dopasti, ona će verovatno da oplete po meni. Njene nove pesme nisam čula. Videla sam samo spot. Uopšte ne očekujem od mojih kolega da komentarišu moje numere i ne bih se naljutila ukoliko bi neko rekao nešto loše - rekla je Goca za Informer. 

Pesma sa Karleušinih albuma o kojoj se najviše pričalo je svakako numera "Takita".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Da hoću da snimam tako nešto, ja bih snimala. Ne vidim sebe u tome, to nisam ja. Nisam ja svetica, ali ja volim muziku i volim da pevam. Još uvek nisam postala reperka.

Na kraju se osvrnula i na to u kakvim su odnosima.

- U odličnim smo odnosima. Naša deca su išla u istu školu. Nemam problem ni sa kim na estradi. Ko god ga ima, ima ga u glavi - kaže Goca Tržan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike