Goca Tržan o Karleušinim albumima: Verujem da svako od nas radi najbolje što ume i može (VIDEO)

01.11.2023

19:10

0

Pevačica bez dlake na jeziku

Goca Tržan o Karleušinim albumima: Verujem da svako od nas radi najbolje što ume i može (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je ovog leta izbacila dva nova albuma, "Alfa" i "Omega" i od tada oni su neizostavna tema u javnosti. 

Gotovo da nema muzičara koji nije dao svoj sud o njenim albumima, a Gocu Tržan to posebno iritira. 

- Prvo ja ne slušam domaću muziku. Drugo, ne znam zašto bih ja trebala da komentarišem bilo čiji album. To treba da komentariše neko ko to sluša i ko će sutra ići na koncerte. Verujem da svako od nas radi najbolje što ume i što može, pa tako i Jelena. Bilo bi bezveze od mene da se foliram kako sam to preslušala. Ne znam zašto svi novinari imaju potrebu sve javne ličnosti da pitaju za albume Jelene Karleuše. Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših. Pružam podršku svim svojim kolegama, i Jeleni Karleuši. Smatram da svi treba da nađemo svoj put i svoju publiku, svakome čestitam jer nisam zavidna i nemam razloga da budem - rekla je Tržanova na TV Hajp, nakon pitanja o koleginicinim albumima.

 

 

Goca je potom pohvalila Aleksandru Prijović zbog rasprodatih tri koncerta u Beogradu, a onda je otkrila da ju je pozvala i Milica Pavlović na svoj koncert u decembru. 

- Bojim se da neću moći jer radim te večeri, ali volela bih da ispoštujem - rekla je Goca i dodala da se trudi da se odazove na svaki poziv kada je reč o koncertima kolega. 

Podsetimo, Edita Aradinović se juče posvađala sa Karleušom nakon što je rekla da "Alfa" i "Omega" "nisu njena šoljica čaja". Karleuša nije mogla da joj pređe preko ovih komentara, te je ubrzo objavila da je razočarana u mlađu koleginicu, a usledila je i svađa putem poruka

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike