„Nema gde nisam išao s Draganom Mirković!" Željko Šašić jedno posebno pamti: Bili smo i na Marsu, evo kako!

19.10.2023

22:20

0

Otkako su snimili „Oči pune tuge", postali su mnogo dobri prijatelji

„Nema gde nisam išao s Draganom Mirković!" Željko Šašić jedno posebno pamti: Bili smo i na Marsu, evo kako!
Željko Šašić - Copyright ATAImages/M. P.

Kada je tek počinjao svoj muzički put, Željko Šašić dobio je priliku da sarađuje sa Draganom Mirković. Dvojac je snimio „Oči pune tuge" i veoma se dobro združio, a i dan-danas među njima vlada veliko poštovanje i prijateljska ljubav.

- Sad ću da vam ispričam jednu priču, kad smo Dragana i ja bili na Marsu. Bili smo u Americi i za 1.000 dolara je moglo da se ode na Mars (improvizovani prostor koji je urađen po ugledu na planetu). Tad je bila ona pesma „Idemo na Mars" ultra popularna i, mi smo dobili priliku da odemo da vidimo i, eto. Tamo smo sreli neke čudne tipove, bilo je mračno i hladno i ja kažem Dragani: „Ajmo kući da bežimo" i pobegli smo - ispričao je za „Kurir" on, pa nastavio o tome koliko je, po njegovom mišljenju, Dragana divna žena, bez ijedne mane.

„To mi je išlo na živce!"

Željko Šašić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dragana je jedna divna žena, toliko je bila dobra da mi je išla na živce. Jednom, kad joj je bio rođendan, mi smo bili na nekoj turneji i svi smo hteli da nazdravimo s njom. Kupili smo šampanjac i ja joj kažem: „Sad sam te prevario, konačno si popila malo alkohola", a ona kaže „A ne, ovo je sok od jabuke". Bukvalno, žena bez mane - kazao je za pomenute medije pevač, dodajući da njegova koleginica svoju publiku voli koliko i familiju.

Potom, osvrnuo se na svoju ondašnju saradnju s pevačicom, svakako zadovoljan time što im se pesma i dalje sluša.

- Što se tiče pesme, kompozitor jedan nas je spojio, on je insistirao da to bude naš duet. Ja sam radio svoju ploču, ona svoju i, onda se pojavila ta pesma i taj duet se našao samo na mojoj ploči. To je bio jedan veliki studio i stvarno mi je bilo super. Ta pesma je jako slušana i dan-danas. Imali smo veliku akciju kada smo snimali spot. Trebalo je da bude filmski, a onda smo to promenili i spot je ispao takav kakav je danas. Mi smo išli i po Australiji i po Americi i po Evropi, nema mesta gde ona i ja nismo bili. Ali definitivno nam je najjači doživljaj bio ovaj kad smo išli na Mars. Dok se nismo poudavali i oženili, mi smo se sjajno družili. Sad je ona u Beču, ja ovde u Beogradu, ali smo u kontaktu - objasnio je Šašić.

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike