Nadica Ademov izašla sa bebom iz porodilišta: Plačem otkako se rodila! (FOTO/VIDEO)

01.11.2023

11:13

0

Oni su ćerki dali ime Melina

Nadica Ademov izašla sa bebom iz porodilišta: Plačem otkako se rodila! (FOTO/VIDEO)
Nadica Ademov izašla iz porodilišta - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Nadica Ademov porodila se 28. oktobra i na svet donela ćerku Melinu, a danas ih njen dečko i otac bebe izveo oz porodilišta.

On je po njih u privatno porodilište stigao sa "poršeom" nemačkih tablica, a pevačica je napustila bolnicu sa širokim osmehom i kratko se obratila medijima.

- Plačem otkako se rodila. Evo i sad bih mogla, ovakvu sreću želim svalme. Plašim se i dalje da je uzmem, ali navići ću se, to me čeka celog života. Sve što je bilo pre nje je potpuno nevažno - rekla je Nadica, a zatim pomenula i dečka.

- Tata je bio tu, nije prisustvovao porođaju, ali ju je prvi put ugledao i naravno bio najsrećniji čovek na svetu. Kažu mi da liči na tatu, ali moja doktorka mi je rekla da pričam da liči na mene - nasmejala se Ademov.

U video snimku ispod, pogledajte šta je pevačica još rekla o ćerki.

Podsetimo, Nadica je ćerku dobila sa dečkom milionerom iz Nemačke , a ranije je govorila da bi želela da se uda u Istanbulu.

- Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi se ostvari, videćemo... Kad sam gledala turske serije kao mala htela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad. Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem - rekla je pevačica tokom trudnoće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike