Ovo su roditelji Nadice Ademov! Svojevremeno se odrekli pevačice zbog veze sa starijim: Bili su u pravu! (FOTO)

29.10.2023

09:30

0

Tek vremenom, uspeli su da izglade odnose

Ovo su roditelji Nadice Ademov! Svojevremeno se odrekli pevačice zbog veze sa starijim: Bili su u pravu! (FOTO)
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nadica Ademov juče se porodila i dobila ćerku, kojoj je udruženim snagama sa izabranikom Damirom dala ime Melina. Već izvesno vreme, takođe, ona važi za jednu od najtraženijih pevačica, a tako je jer je između ostalog imala i ogromnu podršku porodice. Jednom prilikom, objavila je na svom Instagramu fotografiju roditelja, sa namerom da majci čestita rođendan.

 

 

To je učinila rečima:

- Moja kraljica danas slavi svoj rođendan, a slavimo ga i mi sa njom. Hvala ti na svemu što si učinila za nas, dala si sve da nas usrećiš i napraviš uspešnim. Mogu ti reći da si uspela u tome. Voli te tvoja ćerka.

Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni i onlajn, Nadicu su Džemila Bekir i Đulijan Ademov dobili u Skoplju 1996. godine, a ubrzo se potom i preselili u Suboticu.

Pre nego što je uplovila u romansu s milionerom s kojim sada ima i naslednicu, pak, pričalo se kako su je se roditelji odrekli zbog jedne veze sa nešto starijim bivšim.

Roditelji Nadice Ademov, Instagram screenshot / ademov_nadica
 

– Da. Zato što je bio dosta stariji i jer je bio loš čovek, što šta još. Imao je baš lošu prošlost, to je njih poremetilo. Bili su potpuno u pravu, ali luda glava tada, zaljubljenost... Iskreno kajem se. Verovala sam tom čoveku, mislila da je to to. Ipak, roditelji su bili u pravu. I to je to. To bih volela da izbrišem iz svog života – prokomentarisala je bila pevačica gostujući u „Blic poligrafu".

Vremenom, uspeli su da izglade odnose, istakla je ona u jeku priča o porodičnoj drami.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike