Udaje se Nadica Ademov? „Gospodin pravi je tu, sad mi je želja samo da napravim veselje u Istanbulu!"

28.11.2022

14:59

0

Pevačica je i te kako srećna u vezi i nada se da će baš ovu krunisati brakom

Udaje se Nadica Ademov? „Gospodin pravi je tu, sad mi je želja samo da napravim veselje u Istanbulu!"
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Nadica Ademov, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda", već izvesno vreme uživa u ljubavi s partnerom kog vešto krije od očiju javnosti. Kako se njena koleginica i prijateljica Vanja Mijatović udala, jedni domaći mediji su je pitali da li i ona planira takav korak.

U tom trenutku, svakako je iznenadila pošto je izjavila da bi volela da baš ovu vezu i kruniše brakom.

„Udala bih se u Istanbulu!"

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu. To je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – veruje Nadica, piše „Grand onlajn", pa nastavlja o tome kako njen izabranik gleda na njen posao, te da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

- Ljubomora je normalna stvar u životu. Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom, ima taj problem u kući - počela je ona za pomenute medije, pa istakla kako njih dvoje tako nešto ne muči.

- Mi nemamo. On je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena, on prati mene. Svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo – zaključila je pevačica.

Nadica Ademov, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike