Nadica Ademov progovorila o dečku: Stalno priča da je srećan čovek jer ima dve žene!

25.11.2022

18:53

0

Pevačica ne krije koliko je zaljubljena i koliko uživa u svojoj vezi

Nadica Ademov progovorila o dečku: Stalno priča da je srećan čovek jer ima dve žene!
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nadica Ademov više ne krije da je srećno zaljubljena žena. Govoreći o svom izabraniku, međutim, mnoge je na trenutak zbunila, pošto je izjavila kako njen momak u stvari „ima dve devojke". 

- To je živa istina, ja privatno nikada nemam šminku, a kada izađem na scenu, ja sam druga žena. On meni stalno govori: „Ti, kada se probudiš, ti si jedna žena, a kada se našminkaš, totalno druga i nemam potrebe da tražim drugu, jer u tebi imam dve žene." On je srećan čovek - objasnila je pevačica, koja se zatim prisetila i svojih početaka. 

Kako kaže, mnogo šta se pomenilo otkad se prvi put latila mikrofona, pa do danas. 

- Promenilo se, jer se sada mnogo bolje osećam. Drago mi je da me narod voli, da voli moju muziku i što im se dopada kako ja to radim, a i dokaz svega toga je što sam izbacila svoj prvi album koji je fantastično prošao - pohvalila se ona.

Kako se do sada mnogo puta opekla kada je u javnosti prestavljala partnere, mnogi su vremenom počeli da broje muškarce sa kojima je bila. To je, kaže ona, uopšte ne potresa. 

„Čovek treba da ćuti kada je srećan!"

– Samo neka broje, neka su oni živi i zdravi. Ja sam srećna i zaljubljena žena i meni je to najbitnije. Nikada u životu ne znaš da li je to to, ali kada je neko srećan, tada treba najviše da ćuti. Što se mene tiče ja sam krila to tri godine i, eto došao je taj period da se sazna za to i ja se nadam da će moja sreća da potraje večno, jer kad god da se saznalo nešto o mom privatnom životu to je znalo da „pukne" jako brzo – konstatovala je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike