Oko ove kuće „ratuju" Ela Dvornik i Čarls Pirs! Ona je za nju digla kredit, rate plaća sama, a on bi svoj deo (FOTO)

27.10.2023

08:50

0

Porodica se ovde bila preselila iz Zagreba

Oko ove kuće „ratuju" Ela Dvornik i Čarls Pirs! Ona je za nju digla kredit, rate plaća sama, a on bi svoj deo (FOTO)
Ela Dvornik - Copyright Instagram screenshot / elladvornik

Ela Dvornik je pre oko dve godine pazarila kuću u Balama - za nju je bila podigla kredit, a rate sada, prema rečima njene bake, isplaćuje sama i vodi se kao njen jedini vlasnik. Prethodno, s porodicom je boravila u Zagrebu kao podstanar.

Pošto je influenserka otkrila da se razvodi od biznismena Čarlsa Pirsa, on ju je, prema tadašnjim napisima, tužio zbog udela u kući. Kada je bila viđena u Zagrebu u jeku drame mnogi su, naime, pomislili kako će se vratiti u rodni kraj, međutim, ona je to vrlo brzo demantovala.

 

 

Svoju kuću ne da i boriće se i na sudu da dokaže da je to samo njena imovina koja, iz tog razloga, ne treba da bude podeljene s bivšim suprugom.

Podsetimo, Ela nije mogla a da se ne pohvali ovim domom čim se u isti i preselila. Jedan kutak, takođe, posvećen je njenom pokojnom ocu, muzičaru Dinu Dvorniku, što je mnoge raznežilo onlajn pošto su videli sliku na zidu.

„Da mi je neko rekao..."

- Da mi je neko pre pet godina rekao da ću s dvoje dece živeti gotovo na selu s nešto više od hiljadu komšija, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopšte imati dete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću napokon iz stanara preći u vlasnika i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mestu. Eto, dogodilo se i to... Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru - pisala je ona, pošto se u, onda, novoj kući odomaćila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike