Evo gde je Ristovski letos uživao s mlađom izabranicom! Glumac joj otvorio vrata svoje vile na moru, pa usledio peh: Ona sve snimila! (FOTO)

27.10.2023

09:25

1

Kuća se nalazi u naselju Žukovica i on, čini se, obožava da tu provodi vrele dane

Evo gde je Ristovski letos uživao s mlađom izabranicom! Glumac joj otvorio vrata svoje vile na moru, pa usledio peh: Ona sve snimila! (FOTO)
Lazar Ristovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anica Lazić i Lazar Ristovski su, prema navodima, nedavno započeli zajednički život u njegovom stanu u Beogradu na vodi. Glumac, inače, ima i luksuznu kuću na Gardošu, u Zemunu, s bazenom na terasi.

Osim toga, on poseduje i raskošnu vilu sa bazenom u Crnoj Gori, u naselju Žukovica, koju često ume i da pokaže putem društvene mreže Instagram, kao i to koliko vodi računa o istoj. Letos, pišu mediji, otvorio je vrata iste za Anicu i par je zasigurno divne dane tu proveo.

 

 

 

 

 

 

Međutim, nije baš sve bilo kao u snu - sudeći po objavi Lazićeve iz tog perioda, zadesila ih je bila poplava usled vremenskih neprilika. Voda se bila slivala na sve strane, međutim, Anica i Lazar naizgled nisu bili posebno klonuli duhom zbog toga.

Podsetimo, Ristovski je skoro potvrdio da je ponovo srećan u ljubavi i to baš sa 39 godina mlađom Anicom. Na pomenutoj društvenoj mreži objavio je i fotografiju sa njom, što je javnost svakako zaintrigiralo.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - kazao je bio za medije.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike