Bivša žena Lazara Ristovskog prvi put se oglasila o aferi sa mlađom: Tačno je, više ne igram u seriji!

17.10.2023

15:15

0

Njena uloga, inače, bila je jedna od glavnih, a pošto je izašla iz projekta glumac je u istom angažovao - svoju novu devojku

Bivša žena Lazara Ristovskog prvi put se oglasila o aferi sa mlađom: Tačno je, više ne igram u seriji!
Danica Ristovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lazar Ristovski navodno je još posle razvoda odlučio da sa bivšom suprugom Danicom prekine i saradnju u seriji „Drim tim". Prethodnog dana, u medijima se pojavio podatak kako je glumac, a i producent pomenutog šoua, za iduću sezonu onda angažovao svoju novu devojku, Anicu Lazić. Ove navode Danica je ubrzo zatim potvrdila.

- Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta - kazala je ona za „Alo", pa je na pitanje otkad je njena saradnja s njim na „Drim timu" tačno zaključena, dodala da je detalje „saznala isto kada i mediji".

Ovim činom, međutim, izbegla i odgovore na pitanja da li se Ristovski na ovakav korak odlučio ne bi li sprečio susret bivše i sadašnje ljubavi, kako se šuška.

Podsetimo, Danica i Lazar važili su za jedan od najskladnijih poznatih parova, pa je njihov razvod posle i više od četiri decenije koliko su proveli zajedno za mnoge bio veliki šok. Isti su dugo i krili, da bi na kraju udruženim snagama javnosti uputili zvanično saopštenje o svemu.

Njihova ljubavna priča bila je počela još tokom studentskih dana.

Imaju dva sina - Petra, koji je filmski producent i reditelj, te Jovana koji je završio ekonomiju.

Danica Ristovski. ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike