Anica je Ristovskom ovako čestitala 71. rođendan, a on broji bore: "Okej sam, zar ne?" (FOTO)

26.10.2023

11:42

0

Objavila je i zajedničku fotografiju

Anica je Ristovskom ovako čestitala 71. rođendan, a on broji bore: "Okej sam, zar ne?" (FOTO)
Anica Lazić i Lazar Ristovski - Copyright Instagram printscreen

Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan, a njegova partnerka, 39 godina mlađa, Anica Lazić mu se obratila na Instagramu.

Glumica je na ovoj mreži podelila njihovu zajedničku fotografiju i istopila se.

 

 

Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca - započela je Anica, pa nastavila:

- Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi.

Lazar broji bore

Lazar se takođe oglasio povodom svog rođendana. Na Insta storiju se pitao koliko bora ima, detaljno je gledao lice, a onda rekao: "Okej sam, a?"

Podsetimo, Anica Lazić i Lazar Ristovski, nedavno su potvrdili svoju vezu, a zajedničkim slikama su pokazali koliko uživaju. Njih dvoje sarađuju na seriji "Drim tim", a glumac je iz ovog projekta izbacio bivšu ženu Danicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike