Mladenovićevoj pozlilo usred drame s bivšim! Hitna pomoć morala da odreaguje: Sluti na Stefanovu osvetu?

26.10.2023

08:40

0

Uz pevačicu su majka, kuma, još nekoliko prijatelja, ali ona je neutešna

Mladenovićevoj pozlilo usred drame s bivšim! Hitna pomoć morala da odreaguje: Sluti na Stefanovu osvetu?
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović navodno je sada pod tolikim stresom, da je Hitna pomoć morala da dođe i ukaže joj pomoć, tvrdi za medije jedna njena poznanica. Ona je u ponedeljak bivšeg momka Stefana prijavila policiji zbog pretnji i uznemiravanja, a on je dobivši i zabranu prilaska istu brzo prekršio i našao joj se ispred stana.

Policija ga je onda privela na nekoliko sati, pisalo se, a po izlasku na slobodu počeo je redovno da se oglašava na društvenoj mreži Instagram, gde je, između ostalog, otkrio kako mu je zabranjen ulazak u Srbiju, na čemu se zahvalio upravo Aleksandri.

Mladenovićeva je sve to veoma teško podnela, primetile su i njene komšije. Prijatelji i porodica ne napuštaju joj stranu, a pevačica je neutešna i, prema daljim napisima, na lekovima za smirenje.

Plaši se Stefanove osvete

Aleksandra Mladenović, ATAImages/ A.A.
 

- Aleksandra je baš loše. Kad je popusti dejstvo lekova za smirenje, samo plače. Tu joj je i mama, kuma Vanja, nekoliko prijatelja, ali ona je neutešna zbog svega. Oni su pokušali da je smire, ali bezuspešno. Kako im se poverila, jako se plaši Stefanove osvete i svega što je spreman da uradi. Ona se uverila da je on spreman na sve zarad malo medijske pažnje, pa misli da će on sad početi javno da objavljuje njihove intimne prepiske, slike i video snimke. Zbog toga je van sebe - kazala je poznanica, piše „Informer", pa je potom otkrila i još novih detalja drame koja se odvila u ponedeljak.

- U trenucima ludila, kad je dolazio ispred zgrade i lupao joj na vrata, a ona nije htela da ga pusti u stan, Stefan joj je izbušio i gumu na automobilu koji je bio parkiran ispred. Mislio je da će je tako sprečiti da negde ne ode i pobegne od njega. Zato je i zvala policiju. Jadna Aleksandra. Dolazila je i ekipa Hitne pomoći u stan, zadržali su se nekih 15, 20 minuta. Pozlilo joj je od tolikog stresa. Nadam se da će se oporaviti od svega ovog - istakla je komšinica za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike