Ovo su svi bivši momci Aleksandre Mladenović: Bila je u vezi sa dva pevača, s jednim je nastavila da se druži

24.10.2023

13:58

0

Nije baš imala sreće u ljubavi

Ovo su svi bivši momci Aleksandre Mladenović: Bila je u vezi sa dva pevača, s jednim je nastavila da se druži
Aleksandra Mladenović - Copyright Printscreen Instagram/aleksandramladenovic

Aleksandra Mladenović prošla je kroz pakao zbog bivšeg momka Stefana koji ju je navodno uznemiravao. On je zbog svega završio u policiji, a pevačica je i dalje u stresu.

Njen ljubavni život, oduvek je intrigirao sedmu silu. Kada se afirmisala na Grandovoj sceni i snimila prvu pesmu, Aleksandra je tada bila u ljubavi sa pevačem Urošem Živkovićem.

Printcsreen Facebook/ UrošŽivković
Aleksandra Mladenović, Uroš Živković dok su bili zajedno

Dosta se pisalo o njihovom odnosu, a Saša Popović je govorio kako će Aleksandra uskoro prevazići Uroša po popularnosti i pesmama.

S obzirom na razlike u karakteru, par je raskinuo, ali su kasnije ostali u dobrim odnosima. Jednom prilikom, zajedno su gostovali u jednoj emisiji, gde su govorili o raskidu.

- Uroš je bio neiskusan, mlad dečko koji je tada tek došao u ovaj estradni svet. Bili smo jako mladi, ja sam malo starija od njega, ostali smo u onim odnosima kojima smo bili i ranije, znači drugarskom, družili smo se - izjavila je Aleksandra, dok je Uroš potvrdio ovu priču.

Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand
Aleksandra Mladenović i Uroš Živković bili su u vezi

Povezivali je sa Šabanovim sinom

Mladenovićevu su mediji povezivali sa sinom Šabana Šaulića, Mihajlom, ali je ona kasnije, pevajući na jednoj njihovoj proslavi, demantovala te navode.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra i Mihajlo

- Nisam se izljubila, pružila sam mu ruku. Korona je ipak, pa bolje da bude distanca (smeh). Mihajlo je predobar momak, jako je kulturan i imam samo reči hvale. Što se tiče ljubavi, ne znam zaista kakav je. Nisam u vezi s njim, sama sam. Otišla sam tamo kao pevačica, vole da me slušaju i meni je drago da je tako. Lepo sam se provela tamo. S Mihajlom sam bila na socijalnoj distanci, ali i njemu sam otpevala par pesama – priznala je pevačica.

Isak ju je povredio

Veza sa Isakom Šabanovićem sve je iznenadila, a posle nekoliko meseci par je raskinuo, te je Aleksandra rekla da se sve neslavno završilo.

- Poludela sam! Nisam mogla da verujem, bila sam šokirana. Nisam ni primetila da nas iko prati... Mislila sam da to neće odmah da se sazna, ali kad se već saznalo, Bože moj, šta da radim - izjavila je tada Aleksandra. 

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović

 

Ipak, ovaj odnos definitivno nije potrajao, pa su oboje za nekoliko meseci potvrdili raskid.

- Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio čim ovako govorim - izjavila je Mladenovićeva, a Šabanović nije bio mnogo rečit.

- Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo... Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav - istakao je Isak.

Stefan joj ukaljao ime

Poslednji partner Aleksandre Mladenović, Stefan Č, priveden je  zbog navodnog uznemiravanja pevačice. Kako je rekla, on joj je više puta pretio samoubistvom jer ga je ostavila.

Printscreen/Instagram/stefan_cecarr
Aleksandra Mladenović, Stefan Č.

 

- Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio - rekla je pevačica i dodala:

- Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime.

Aleksandru i Stefana uhvatili su nedavno paparaci u šopingu, a već posle nekoliko dana isplivao je skandal koji još traje.

Mladenovićeva je čak tvrdila da nema dečka, ali se kasnije ispostavilo da je u lošoj vezi, te navela da i dalje neće pričati o privatnom životu. 

Printscreen/Instagram/stefan_cecarr
Aleksandra Mladenović, Stefan Č.

 

Bonus video:

  
       

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike