Kejtlin Džener priznala da nema kontakt sa Kris, pa dodala: "Sa nekom decom sam bliža nego sa drugima"

06.10.2023

23:30

0

Kendal i Kajli su stale na majčinu stranu

Kejtlin Džener priznala da nema kontakt sa Kris, pa dodala: "Sa nekom decom sam bliža nego sa drugima"
profimedia-0265708159 - Copyright Profimedia

Kejtlin Džener nedavno je gostovala u emisiji "This Morning" u kojoj se osvrnula na odnos sa bivšom suprugom Kris. Njih dve su u braku bile preko 20 godina i imaju dve zajedničke ćerke, Kendal i Kajli. Osim toga Kejtlin, tada Brus, je prihvatila i Kloi, Kim i Kortni Kardašijan, ćerke koje je Kris dobila u prvom braku. 

Međutim, nakon razvoda, Kejtlin je otpočela potpuno drugačiji život, a kako je rekla, sa Kris više nema kontakt. 

Profimedia
 

- Sa Kris stvarno više ne razgovaram. Da, tužno je. Ako ima ikakve komunikacije to je putem menadžera koji razgovara s njom. A kad imaš toliko dece koliko ja imam, s nekima si bliži nego s drugima. Svakako ih viđam i radimo razne stvari zajedno. Puno sam bliža s Dženerima nego s Kardašijanima, ali s Kris nemam nikakav kontakt. To je tužno jer smo puno toga prošle zajedno - rekla je.

Ove izjave izazvale su bes kod porodice Kardašijan-Džener, pa izvori za TMZ tvrde da Kejtlin žali zbog izrečenog, dok su njegove ćerke, Kendal i Kajli, stale na stranu mame Kris.

Tokom gostovanja u ovoj emisiji, Kejtlin je iskoristila priliku da ispriča i početke njihove veze.

- Bila sam sama šest godina i stvarno sam se nekako borila sama sa sobom, ko sam ja, kako se uklapam u svet... Upravo sam napunila 40 godina i upoznala sam Kris na slepom dejtu. Slagali smo se od prvog dana. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Prilično blizu tome, da. Bila sam potpuno impresionirana s njom i kako je živela svoj život. Ona je imala četvoro dece, ja sam imala četvoro... Venčali smo se nakon pet i po meseci. Bilo je vrlo brzo - rekla je Kejtlin.

Profimedia
 

Podsetimo, Brus Džener se 2015. godine deklarisao i javno priznao da je transrodan i ubrzo promenio pol, te postao Kejtlin. Usledio je razvod od Kris, a njena deca iz prvog braka su navodno izgubila kontakt sa Kejtlin, iako je 22 godine bila očinska figura u njihovim životima. 

Odnosi su dodatno zahladneli 2017. godine, kada je Kejtlin objavila memoare "Tajne moga života" i ovde iznela brojne nepoznate detalje iz braka sa Kris. 

Na primer, Kejtlin je optužila Kris da je bila "iznenađena kada je čula za njeno priznanje da je transrodna".

"Rekla sam joj da sam se obukla kao žena, a ona je znala da jesam, jer sam to uradila nekoliko puta pred njom nakon što smo se venčali", napisala je Kejtlin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike