Bekamova ljubavnica pobesnela posle dokumentarca: Sada on ispada žrtva, a ja lažov!

22.10.2023

11:19

0

O ovome su brujali svetski mediji

Bekamova ljubavnica pobesnela posle dokumentarca: Sada on ispada žrtva, a ja lažov!
Dejvid i Viktorija Bekam, Rebeka Lus u krugu - Copyright Profimedia

Dokumentarac čuvenog Dejvida Bekama, izazvao je pravu buru u javnosti, a pogledala ga je i ljubavnica bivšeg fudbalera, Rebeka Lus.

S obzirom na Dejvidov ugao gledanja, publika se zapitala da li je on zaista imao aferu sa zgodnom Rebekom, i tako prevario suprugu Viktoriju. Rebeka je rešila da u javnost istupi sa sočnim detaljima.

- U dokumentarcu, Bekam samo priča 'jadan ja'. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija ispaštala samo zbog mene - počela je priču Rebeka.

Profimedia
Rebeka Lus

- Ako je već hteo da priča o tome, trebalo je da prizna krivicu. Priče su grozne, ali su sve bile tačne - dodala je ona.

Početak afere

Lus je u početku radila kao Bekamova asistentkinja.

- Jednom smo bili pod opsadom u hotelu, a ja sam ga prošvercovala napolje u gepeku automobila. Vremenom, razvili smo poseban odnos. Ponekad bismo sedeli u restoranu i dodirivali se nogama ispod stola. Nekad bi probao da me uhvati za ruku dok vozim - navela je Rebeka, a onda je otkrila kako je njihov odnos postao intimniji.

- Zaveo me je, i rekla sam mu, pa ti možeš da imaš koga hoćeš. A on je meni rekao - nikada ovo nisam radio. Spavala sam s njim i otišla kući, moja majka je znala da se nešto desilo i samo mi je rekla - budi oprezna.

Profimedia
Dejvid Bekam

Skandal na Ronaldovoj žurci

Rebeka je ispričala je šta se dogodio na rođendanu brazilskog fudbalskog asa, Ronalda.

- Svi smo stigli na žurku, svirao je samba bend iz Brazila, šampanjac je tekao. Dejvida sam videla daleko u bašti, kako ćaska sa prelepom španskom manekenkom. To me je zabolelo. Odjednom, zvoni mi telefon, i zove me Viktorija Bekam. Rekla sam joj da ne znam gde je Dejvid, zove ga, on se ne javlja. Rekla mi je - ne spuštaj slušalicu, idi i nađi ga - istakla je Lus i dodala:

Profimedia
Viktorija, Dejvid Bekam

 

- Pokazujem telefon i tiho kažem, Viktorija zove! On izlazi, a kroz vrata vidim tu manekenku kako leži na krevetu. Dajem mu telefon, ponovim - zove te žena. On kratko popriča sa njom, vrati mi telefon i vraća se u sobu. Pomislila sam, kakva sam ja budala. Ali držao me je u svojim kandžama.

 

 

Šta sada radi Rebeka?

Dejvidova bivša ljubavnica, živi u Norveškoj, u braku je i ima dvoje dece. Osim što drži časove jage, radi i kao medicinska asistentkinja.

- Nikada nisam želela da im rasturim porodicu. Afera je bila greška, i žao mi je zbog nje, ali sam dosta i naučila. Sada živim divan život sa suprugom i decom - završila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike