Meril se razvodi od muža, a sa njim ima četvoro dece: Sin je muzičar, ćerke glumice, a sigurno niste ni znali da su one njene naslednice

22.10.2023

07:59

0

Poznate su i te kako u javnosti, ali zbog prezimena mnogi ih ne povezuju sa glumačkom legendom

Meril se razvodi od muža, a sa njim ima četvoro dece: Sin je muzičar, ćerke glumice, a sigurno niste ni znali da su one njene naslednice
Meril Strip i Don Gamer - Copyright Profimedia

U javnosti je odjeknula vest da se glumica Meril Strip razvodi od svog supruga Don Gamera, posle 45 godina braka. Ovaj sled događaja je bio i logičan, s obzirom na to da oni već više od šest godina žive razdvojeno, iako to javnost nije znala.

Meril i Don su u braku dobili četvoro dece - sina Henrija i ćerke Mejmi, Grejs i Luizu.

Henri Volf Gamer

Od svo četvoro dece koje Meril i Don imaju, najstariji među njima je Henri, koji i jedini voli da se drži daleko od javnosti. 

On nije hteo da se bavi glumom, pa je posle dve godine napustio fakultet i posvetio se muzici. 

- Za mene je muzika više stimulativna iz dana u dan. Mogu da to radim kad hoću, ne treba mi projekat, i da budem zadovoljan. To u glumi nikad nisam mogao - izjavio je jednom prilikom Henri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Wolfe (@henrywolfe)

On je čak radio i muziku za filmove u kojima je igrala njegova majka, poput "Julie and Julia" i "Ricki and the Flash".

Henri se oženio 2019. godine i ima ćerku i sina.

Mejmi Gamer

Mnogo je onih koji su gledali američke serije i filmove i videli u njima Mejmi, ali nisu znali da je ona ćerka čuvene Meril Strip. Iako, kada se bolje pogleda, sličnost je tu.

Mejmi je najstarija ćerka Meril i Dona, a prvi put se u glumi oprobala u filmu sa majkom i to kada je imala nepune dve godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamie Gummer (@mamiegummer)

One su u narednim godinama igrale nekoliko puta zajedno, a Mejmi je uvek isticala da Meril, kada su kući, nije Meril Strip, već samo njena majka. 

Mejmi je i prva koja je Meril podarila unuče - sa svojim suprugom Meharom Setijem je dobila dečaka u februaru 2019. godine.

Grejs Gamer

Sledeća u nizu je Grejs. Zanimljivo je da je i ona glumica, te da je krenula stopama slavne majke i sestre, ali ne voli da se toliko eksponira.

U njenoj biografiji može se videti da je odigrala brojne role, pogotovo u televizijskim serijama. Međutim, kada ne radi, nju nećete videti nigde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACE GUMMER (@gracegummer_)

Kako se navodi, u julu 2019. godine udala se za muzičara i glumca Teja Strejtherna, ali su se samo mesec dana kasnije rastali.

Potom se udala za muzičkog producenta Marka Ronsona, a u januaru ove godine dobili su ćerku.

Luiza Džejkobson

Najmlađa ćerka Meril i Dona takođe je glumica, a pored toga je završila i psihologiju. Za razliku od ostale dece, ona svoje srednje ime koristi kao prezime, jer je to pravilo "Screen Actors Guild" organizacije, s obzirom na to da već postoji glumica koja se zove Luiza Gamer.

Ona je prve glumačke korake napravila u pozorištu, da bi kasnije imala uloge u serijama i na filmu.

Jednom prilikom je priznala da majka ume da je iznervira jer se i dalje prema njoj ponaša kao prema malom detetu.

- Stalno me tako pita da li neko dolazi po mene, ko će me vratiti kući, da li imam sve što mi treba. I onda moram da je uveravam da je sve pod kontrolom - rekla je Luiza kroz smeh. 

Profimedia
Meril i Don sa ćerkama

Podsetimo, Meril je upoznala Dona u jako teškom periodu za nju. Naime, ona je 1978. mnogo patila zbog gubitka tadašnjeg dečka Džona Kazalea, sa kojim je igrala u "Lovu na jelene". Don je inače vajar po zanimanju, a njegov odnos sa glumicom nije često bio tema medija, pa je ova vest mnoge šokirala. Poslednji put, par je viđen na dodeli Oskara 2018. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike