Ovo je bila najveća kriza u braku Viktorije i Dejvida Bekama: "Tada smo bili jedno protiv drugog"

04.10.2023

23:20

0

Modna dizajnerka otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata

Ovo je bila najveća kriza u braku Viktorije i Dejvida Bekama: "Tada smo bili jedno protiv drugog"
Dejvid Bekam i Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Sinoć je u Londonu premijerno prikazan film "Bekam" koji govori o svemu što je ovaj poznati par prošao, uspešnim karijerama, medijskim pritiscima, ali i sukobima zbog kojih se spekulisalo o njihovom mogućem razvodu.

Viktorija i Bekam na premijeri su se pojavili u društvu svoje četvoro dece, Bruklina, Romea, Kruza i Harper. Među prisutnima je bila i Bruklinova devojka Nikola Pelc, te je time stavila do znanja da je u korektnim odnosima sa roditeljima svog supruga. 

Ovom prilikom Viktorija je govorila i o aferi koja je uzdrmala njihov brak. U pitanju su spekulacije iz 2003. godine, kada je Dejvid optužen da ima ljubavnicu. 

Profimedia
 

- Bio je to najteži period jer se osećalo kao da je svet protiv nas. Evo u čemu je stvar - bili smo jedan protiv drugog, ako ću biti potpuno iskrena. Znate, sve do Madrida ponekad se činilo da smo mi protiv svih ostalih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Međutim, kad smo bili u Španiji, nije se baš činilo da imamo jedno drugo - rekla je Viktorija i dodala:

- I to je tužno. Ne mogu ni da vam opišem koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene. Bila je to noćna mora. Bio je to apsolutni cirkus, a svi vole kad cirkus dođe u grad, zar ne? Osim ako nisi u njemu.

Viktorija ne krije da je ovo uticalo na njihov brak, kao i da je suprugu zamerila. 

- Ako ću biti potpuno iskrena, jesam. Bilo je to najnesrećnije što sam ikada doživela u životu.

Profimedia
 

Devojka na koju su se ovakvi naslovi odnosili nije imenovana u dokumentarcu, a Dejvid je samo kratko prokomentarisao: 

- Bilo je nekih strašnih priča s kojima je bilo teško nositi se. Bio je to prvi put da smo ja i Viktorija bili pod takvim pritiskom u našem braku.

Nakon angažmana u Španiji, par se zbog Dejvidove promene kluba preselio u Los Anđeles, a kako Viktorija tvrdi, ovo je za njih bila "rehabilitacija".

- Oslobodila sam se boli. Neko mi je jednom rekao da je Los Anđeles poput rehabilitacije za poznate ljude — zato uvek vidimo ljude kako Malibuom hodaju u Ugg čizmama i trenerci - prenosi The Sun. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike