„Ručak ili Mikonos, biraj!" Snežanu Dakić ismevaju što ne kuva svojoj ćerki, ali je vodi na luks putovanja: Morala da se pravda! (VIDEO)

20.10.2023

19:35

0

Drama ne jenjava

„Ručak ili Mikonos, biraj!" Snežanu Dakić ismevaju što ne kuva svojoj ćerki, ali je vodi na luks putovanja: Morala da se pravda! (VIDEO)
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Snežana Dakić nedavno je u jednoj emisiji objasnila kako „bi prolazila s lakšim telesnim povredama ukoliko bi brigu prema naslednici iskazivala kroz svoje kulinarsko umeće". Pošto je, međutim, čitavu priču „začinila" time što je u mogućnosti da je vodi na skupocena letovanja, bekstejdž, razne modne revije... Na društvenim mrežama javnost ne prestaje da je ismeva.

Naime, mnogi su se uvredili jer su iz njene izjave shvatili kako, prema jednim od komentara - „sirotinja kuva, a gospoda hoda po pistama i ostrvima".

Snežana Dakić, ATAImages Instagram
 

- Jednom me je ćerka pitala: „Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?“, a ja sam je pitala da li druge mame vode dete na Mikonos na more ili u bekstejdž na modne revije? Izvinjavam se, znam da zvuči pretrenciozno, ali onda sam htela da joj pokažem da brinem o njoj i, da kuvam, ali svaki put bih iz kuhinje izašla sa lakšim telesnim povredama - kazala je u emisiji „Blic žena studio", pozabavivši se pitanjem da li dame s javne scene moraju da budu „žene, majke, kraljice i domaćice“ kako bi ih društvo vrednovalo na pravi način, te šta se dešava kada jedna od takvih „titula" izostane.

„Ili Mikonos ili ručak, biraj", „Zaključak je da pi*a po svim majkama i toploti jednog doma", „Zapravo joj je rekla - ma, ajde, još i kući da jedeš, da se gojiš, kako sutra da te vodim na Mikonos i u bekstejdž", „Zamisli da nikad ništa ne spremiš svojoj deci..." samo su neki od komentara koji ne prestaju da se nižu, a koje možete još pročitati i u galeriji koja sledi.

Na voditeljkin račun „ispaljeno" je nešto psovki, kao i žestokih uvreda, u jeku kojih se ona ponovo oglasila, ne bi opravdala svoju reč.

- Nikoga nisam omalovažavala... Govorila sam o sebi. I da dodam, za srećnu decu i dobar odnos nije bitno ko sprema obroke. Dobru majku čini mnogo faktora, a pre svega kad je majka dobro sama sa sobom - poručila je ona uz kratak snimak na Instagramu, u kom je između ostalog i naglasila da je ćerki maksimalno okrenuta, te da kada nije na poslu, njoj daje sve svoje vreme, dok im drugi kuva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike