Ovo je prvi muž Snežane Dakić: Dobili su ćerku, varao je kada je bila na ivici smrti, a iza sebe ima tri propala braka (FOTO)

29.06.2023

09:16

0

Voditeljka ističe da se nakon razvoda o Lauri dugo brinula sama

Ovo je prvi muž Snežane Dakić: Dobili su ćerku, varao je kada je bila na ivici smrti, a iza sebe ima tri propala braka (FOTO)
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/ Marija Mlađen

Voditeljka Snežana Dakić svojevremeno je bila udata za biznismena Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku Lauru.

U teškom periodu kada je imala velike zdravstvene probleme, pojavila se vest da je suprug vara, zobg čega je bila u medijskoj žiži mesecima.

Kako je i sama rekla, nikada nije imala osećaj da je partner vara sa drugom ženom, međutim, sumnja se pojavila šest meseci kasnije, kada su uveliko bili emotivno udaljeni. 

- Da budem iskrena, ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio trenutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to - rekla je Snežana.

U godinama koje su usledile nakon razvoda, Snežana je otkrila da je ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

- Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama - rekla je Snežana svojevremeno za Story.

ATAImages/ A.A.
Snežana Dakić

Vladimir je pored Snežane imao još dva braka

Mikić je devet godina bio u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić. Pre Snežane, bio je oženjen prvom suprugom Draganom, sa kojom je dobio bliznakinje.

Jovana Miljković bila mu je treća supruga, a u braku su bili tri godine. Dobili su ćerku Milu 2018. godine, a razveli su se samo dve godine kasnije.

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - rekao je Vladimir Mikić tada za "Alo".

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Miljković i Vladimir Mikić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike