Transrodna žena na listi 100 najlepših, evo kako izgleda! Podigla se ogromna prašina: Osude samo pljušte! (FOTO)

20.10.2023

18:45

0

Po svemu sudeći, ovime su prilično razočarali svoju publiku

Transrodna žena na listi 100 najlepših, evo kako izgleda! Podigla se ogromna prašina: Osude samo pljušte! (FOTO)
Danijela Dani Lejdli - Copyright Youtube screenshot / 60 Minutes Australia

Nekadašnja australijska fudbalska zvezda i trener Din Lejdli, koji je u decembru 2019. godine započeo svoju rodnu tranziciju, te je danas poznata kao Danijela, na prestižnoj je listi 100 najlepših žena prema tamošnjem „Maksimu". Zauzela je 92. mesto, među još 99 dama „koje su u proteklih 12 meseci oduševile intelektom, humorom, sposobnošću, pa i atributima, te raznim talentima" prema rečima glavnog i odgovornog urednika lista, Santija Pintada.

Lista je, međutim, zbog Dani ubrzo postala - tema brojnih žestokih razgovora, ali i meta onih koji nikako nisu zadovoljni potezom čuvenog magazina.

 

 

- Broj 92 među 100 najzgodnijih „žena" na svetu prema magazinu „Maksim" u Australiji. Kako smo došli do tačke u kojoj kompanije, institucije, publikacije, mogu ovo da urade bez straha od reakcije? - istakla je bivša plivačica i kritičarka transrodne ideologije na društvenim mrežama, Rajli Gejns, uz Lejdlijevu stariju fotografiju.  

Ovo, inače, nije i prvi put da je Dani na tapetu uz fotografiju koju, da se ona pita, nikako ne bi objavljivala u javnost. U maju 2020, podsećanja radi, pročulo se da menja pol pošto je jedna i s dužom kosom isplivala - iz policije, u vreme kada se suočavala s optužbama vezanim za drogu. U novembru te godine, njen advokat izdao je saopštenje da je proces gotov i da ona želi da je oslovljavaju sa Dani.

- „Maksim" više i ne zna šta znači vruće ili šta je žena - istakla je, s druge strane, radijska voditeljka Dana Loeš u , prenosi „FoxNews".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike