"Nisam htela da budem pevačica, nego turistički vodič!" Dragana Mirković otkrila kako je spontano ušla u muzički svet

16.10.2023

08:55

0

Sudbina je za nju imala druge planove

"Nisam htela da budem pevačica, nego turistički vodič!" Dragana Mirković otkrila kako je spontano ušla u muzički svet
Dragana Mirković - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Dragana Mirković ispričala je kako je imala veliki stid u mladim godinama zbog javnog eksponiranja, kada je pokazivala svoj pevački talenat.

- Stalno su me terali da pevam na priredbama, ali bila sam jako stidljiva. Oduvek sam volela muziku, ali nikad o sebi nisam razmišljala kao o nekome ko stoji pred publikom i pevam. Imala sam druge snove - započela je Dragana, pa objasnila:

 - Htela sam da završim fakultet i budem turistički vodič kako bih proputovala ceo svet.

"Iz čiste dosade sam snimila ploču"

Mirkovićeva je potom dobila ponudu da snimi prvu ploču.

- Tada su postojala samo dva kanala na televiziji. Filmovi su se puštali retko, dva u toku nedelje. Mogao si samo da čitaš knjige da bi malo maštao o nekim stvarima. Imala sam drugarice i sa njima sam se viđala, ali bilo mi je u tom periodu bilo jako dosadno. Onda sam rekla sebi idi u taj Beograd, prošetaj tamo i vidim kako to izgleda. Iz čiste dosada sam pristala. Od ploče naravno neće biti ništa, tako sam mislila. Tako sam otišla u studio Košutnjak i snimila ploču za dva dana i prvi i drugi glas - opisala je pevačica, koja nije ni slutila šta će biti posle tog albuma.

ATA Images/Antonio Ahel
 

 

- Pokojni Aca Radojčić koji je tada bio zver kao snimatelj, svi su ga se plašili, govorio je tada nekim mojim starijm kolegama: "Da vam dovedem ja onu malu Draganu da vidite kako se snima ploča!" Mama i tata su mi govorili da sam baš lepo prihvaćena, ali ja tada o tome pojma nisam imala - izjavila je Dragana u emisiji "Divan šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike