"I danas se čujem sa Brankom Katić": Dragana Mirković se prisetila saradnje sa našim glumcima, ali zbog jednog snimanje pamti po lošem

14.10.2023

16:53

0

Tumačila je glavnu ulogu

"I danas se čujem sa Brankom Katić": Dragana Mirković se prisetila saradnje sa našim glumcima, ali zbog jednog snimanje pamti po lošem
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tokom osamdesetih godina u svetu je postao trend da se pevači oprobaju na filmu. Ova moda odrazila se i na naše područje, pa smo tako mnoge pevače poput Lepe Brene, Vesne Zmijanac i Lepe Lukić mogli da gledamo na filmskom platnu. 

Jedna od onih koje su dobile mnoge pohvale za svoja glumačka umeća je i Dragana Mirković. Naime, pevačica je 1994. godine snimila film "Slatko od snova", a kadar je delila sa legendarnim Batom Živojinovićem, Nebojšom Bakočevićem, Brankom Katić i drugima.

 

 

- Imala sam takvu privilegiju sa takvim ljudima da glumim. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića. Zartim Manda, pa Branka Katić pa Zoran Cvijanović, Nebojša Bakočević. Sa jedna strane imam fantastične uspomene na taj film. I dan danas kad se čujem sa Brankom Katić to je ista ona Branka sa kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila - rekla je Dragana u emisiji "Divan Šou". 

Međutim, tragičan događaj je uticao na to da snimanje ne pamtim po dobrom. 

- Ipak i dan danas imam gorak ukus u ustima kad setim tog filma i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da snimam film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana. Preminuo je bukvalno na sredini snimanja filma. Ja sam bila neupotrebljiva. Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog nisam izgubila ni iz uže ni iz šire porodice. Bilo mi je kao da sam izgubila nekog svog. Mislila sam da više neću ni pevati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike