Bilo je dana kada se JK i Toše nisu razdvajali! Pevačica ne zaboravlja kako joj je pevao u kolima: Evo i ko joj je javio za tragediju!

19.10.2023

19:40

0

Imali su baš poseban odnos

Bilo je dana kada se JK i Toše nisu razdvajali! Pevačica ne zaboravlja kako joj je pevao u kolima: Evo i ko joj je javio za tragediju!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša je još kao tinejdžerka ostvarila vrlo poseban odnos sa sada pokojnim Tošetom Proeskim. Svojevremeno, progovorila je i javno na tu temu, prisećajući se makedonskog slavuja od čije je smrti nedavno obeleženo čak 16 godina.  

- Kada smo bili veoma mladi, bili smo nerazdvojni. On je imao samo 18, a ja dve, tri godine više. Oboje smo snimali albume u Atini i to je trajalo mesecima, kod čuvenog grčkog kompozitora Fivosa. Svaki dan, sem nedeljom, išli smo zajedno u studio. Pošto sam samo ja imala vozačku dozvolu, svaki dan izgledao je isto; ustanem, doručkujem, pokupim Tošeta u centru Glifade gde smo imali stanove i, malim „opelom", pravac centar Atine u grotlo saobraćajne gužve – govorila je bila JK, piše „Hello", a ona je nastavila o tome kako bi po sat vremena provodili u kolima, te da bi on pevao dok je ona vozila.

„Stalno je pevao i pevao..."

Toše Proeski, Profimedia
 

- Put je trajao u proseku sat vremena, a on je u kolima neprestano pevao. Tamo i nazad. Svaki dan. Pevao je i u studiju, u pauzama za ručak, dok je išao do toaleta, pevao je i pevao... Čak je i Fivos u šali rekao da, kad posle nas ode iz studija, nema snage da čuje više nijedan ton muzike - upamtila je ona, pa dodala:

- Nasmejan do te mere da je umarao svojom razdraganošću, jer nije bilo moguće da je neko toliko srećan i raspoložen non-stop. Hiperaktivan, pun snage, pun želje... Ako bih morala u jednoj reči da ga opišem, onda bi to bila sreća. Bio je srećan. Onako kako samo neko sa 18 godina može biti. Nikada nisam čula takvo pevanje i takav talenat. Takvu boju, tehniku, emociju, energiju. Verujte mi kada vam kažem kao pevač koji je na estradi tri decenije, on je bio vanzemaljska priča. Previše savršena za ovu planetu.

Jeleni je Marina Tucaković javila da je Toše poginuo. Kao neko ko je s njim dosta vremena proveo u Atini, znala je da s tim strašnim vestima mora biti pažljiva.

- ...Znate, ja nisam otišla na sahranu. Nisam imala snage, a i ne bih mogla da gledam one estradne folirante koji su se bacali po kovčegu zarad nekih poena, a nisu ga ni poznavali. Znate već ko se sve bacao i dramio. Ljudi koji su njega najviše voleli i najbolje poznavali, izuzev njegove porodice, nisu imali snage da dođu. Inače, Toše je rođen na isti dan kada i moja majka Divna, 25. januara. Eto... Neke stvari vam nisam ispričala, neka ostanu tajna - zaključila je jednom prilikom za pomenute medije Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike