"Nikada nisam razumela njene posesivne reakcije": Nakon smrti Tošeta Proeskog, njegova devojka iznela šok detalje o pevačevoj menadžerki

17.10.2023

16:43

1

Savetovali su ga da je ne zaprosi

"Nikada nisam razumela njene posesivne reakcije": Nakon smrti Tošeta Proeskog, njegova devojka iznela šok detalje o pevačevoj menadžerki
tose_proeski_22012006_002 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Juče je obeleženo 16 godina od smrti pevača Tošeta Proeskog. Jedan od najpoznatijih makedonskih umetnika život je izgubio u saobraćajnoj nesreći kamiona i automobila na putu Zagreb-Lipovac.

Toše je imao samo 26 godina kada je izgubio život, a pored porodice, prijatelja i velikog broja obožavaoca širom regiona, za Tošetom već 16 godina tuguje i Adrijana Budimir, poznata rukometašica za koju se tvrdi da je pevačeva najveća ljubav. 

Youtube screenshot/STUDIOBULEVAR
 

Njih dvoje su više puta obnavljali ljubav, a poslednji put 2007. godine kada su počeli i da žive zajedno.

– Nekad mi je Toše nosio bele ruže, moje omiljeno cveće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici – ispričala je svojevremeno. 

Spekulisalo se da je Toše imao nameru da Andrijanu odvede pred oltar, ali da su ga od toga odgovarali njegovi menadžeri. 

 

 

Nakon pogibije pevača, ona se povukla i danas je trener ženskog rukometnog kluba Skopje. 

– Svi su me uveravali da ne smem da odustanem. Govorili su mi da život ide dalje i da treba nešto da radim. Ne sređujem se, ne šminkam, nigde ne mogu da izlazim – pričala je Andrijana.

Nakon Tošetove pogibije, njegova menadžerka Ljiljana Petrović u javnost je iznela da Andrijana i Toše nikada nisu bili zajedno. Naime, bivša rukometašica je zbog ovih tvrdnji tužila Ljiljanu i na sudu, kao dokaz dostavila SMS poruke. Spor je dobila, a onda dodala da netrpeljivost između njih datira godinama. 

 

 

– Nikada nisam razumela njene posesivne reakcije. Na promociji njegovog albuma uveravala ga je da sam svojim dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Tražila sam njega, a ona je odgovorila da on i ja ne možemo biti zajedno. Rekla sam mu da ću se povući ako želi, no on se nije mogao odlučiti. Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva – rekla je jednom i dodala:

– Ta je žena uništila moj život i ugled pa se ljudi, kad me vide na ulici, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam. Tužila sam je da pokažem da laže, a ne zbog novca – rekla je Andrijana, koja se u međuvremenu udala i ima sina, prenosi Večernji list. 

Profimedia
 

Još jedna velika Tošetova ljubav bila je manekenka Blagica Micova sa kojom je, takođe, više puta obnavljao vezu. 

- Toše i ja nikada nismo prekinuli kontakt. Svake nedelje smo se čuli, čak sam i u leto 2006. letovala s njim na Ohridskom jezeru – rekla je Blagica i dodala:

– I dalje ga volim na jedan vrlo poseban i samo meni shvatljiv način. Sigurna sam da više nijednog muškarca neću voleti kao njega – izjavila je Blagica. 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike