„Nikada te nećemo prežaliti, bratko moj..." Tonijeva emotivna poruka, na godišnjicu smrti Proeskog: Muka mi je koliko mi je teško (FOTO)

16.10.2023

21:10

0

Prošlo je 16 godina od pevačeve pogibije

„Nikada te nećemo prežaliti, bratko moj..." Tonijeva emotivna poruka, na godišnjicu smrti Proeskog: Muka mi je koliko mi je teško (FOTO)
Toni Cetinski - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Toni Cetinski prisetio se Tošeta Proeskog na dan njegove pogibije, pa mu je uz staru, zajedničku fotografiju koju je objavio na društvenim mrežama poslao i emotivnu poruku. U njoj, istakao je koliko mu teško pada i sama pomisao na jutro kada je saznao da ga više nema.

Sve vreme ga je nazivao „bratko", te nabrajao šta mu sve nedostaje od njegove smri.

- Dragi bratko, teška su ova vremena, ali nema predaje jer ništa nije toliko teško kao ovih 16 godina bez tebe. Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put, kada se prisećamo tog kobnog jutra otkad te nema - počeo je on, pa dodao:

„Ništa nije isto bez tebe!"

 

 

- Od dana kada si otišao, ovde na zemlji je za nas koji smo te voleli neka vizija idealnog sveta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo, ali baš ništa nije isto bez tebe moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili. Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće. Znam da si tu negde i bdiš nad nama, ali nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmeh kao i tvoja reč i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost maloga deteta u tijelu odrasle osobe pune razumevanja za svakoga.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.

- Često pomislim da ne mogu više, ali onda iste sekunde daješ svoj znak. Ili se čuje tvoja pesma ili neko pošalje poruku vezanu za tebe koja ohrabruje i daje mi snagu da se podignem i krenem dalje. Nikada nećemo moći da ti se dovoljno zahvalimo i nikada te nećemo prežaliti bratko moj.
Tužna je svaka godišnjica od tvog odlaska, tužan je svaki dan i svaki tren, ali moramo dalje živeti u nadi da ćemo se ponovo sresti. Zauvek tvoji, potpisujemo - zaključio je Cetinski, pa pokrenuo i pravu lavinu komentara fanova, koji se na ovaj dan takođe sa setom prisećaju pokojnog pevača.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike